Έλλη Κοκκίνου: μικρές αποδράσεις στη θάλασσα ανάμεσα στις συναυλίες της (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 10:10

Έλλη Κοκκίνου: μικρές αποδράσεις στη θάλασσα ανάμεσα στις συναυλίες της (φωτογραφίες)

Η Έλλη Κοκκίνου έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για φέτος το καλοκαίρι και ο χρόνος που της μένει για να απολαύσει τη θάλασσα είναι λίγος

Αυτές τις ημέρες η Έλλη Κοκκίνου απολαμβάνει τα μπάνια της στη Σάμο και προσπαθεί να ξεκουραστεί. Από εκεί έχει δημοσιεύσει και πολύ όμορφες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι έριξε τις βουτιές της στη Κρήτη και στην Κύπρο ανάμεσα στις συναυλίες για την καλοκαιρινή της περιοδεία. Βέβαια και τώρα ο χρόνος την πιέζει. Αφού δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί για την μεγάλη της περιοδεία στην Αμερική μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Που ξεκινάει αυτόν τον Σεπτέμβρη και πρόκειται να κάνει εμφανίσεις σε πολλές πόλεις όπου υπάρχει ομογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou)


 

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει από που προέρχεται το όνομά της

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!».

Όσο για το όνομά της, που έχει την… πηγή του στο Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό, βαπτίστηκε Έλλη,και όχι Ελένη. Γιατί επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά!

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως».

Η ομοιότητα που λένε ότι έχει με τη Τζένιφερ Λόπεζ

«Μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω, αλλά είναι τιμητικό, γιατί η γυναίκα είναι κούκλα». Είπε χαμογελώντας για τη σύγκριση που κάνουν με την μεγάλη καλλιτέχνιδα.