Σοφία Καρβέλα: Έχασε τις αποσκευές της -«Νιώθω άδεια, είναι τρομερό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Αυγούστου 2022 16:15

Μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε η Σοφία Καρβέλα, κατά την επιστροφή της στις ΗΠΑ από την Ελλάδα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι έχασε όλες τις αποσκευές της στο αεροδρόμιο!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σειρά από stories, στα οποία εξέφρασε τον εκνευρισμό της για αυτό που της συνέβη.

Πρόσθεσε πως το γεγονός αυτό επιβάρυνες την ψυχολογία της.

Η Καρβέλα έγραψε αρχικά: «Ακόμα ένα θύμα χαμένων αποσκευών. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη.

Είμαι υλίστρια, οπότε αυτό είναι τρομερό για εμένα, δεν μπορώ να πάω σπίτι μου με χαμένες τις αποσκευές μου. Νιώθω άδεια.

Θα πάω να φτιάξω τα νύχια μου και μετά, θα πάω για γιόγκα.

Το να επιστρέψω σε ένα άδειο διαμέρισμα χωρίς αποσκευές και χωρίς τα παιδιά μου θα ήταν πολύ άσχημο για την ήδη δύσκολη ψυχική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Στο δεύτερο story ανέφερε, επιστρατεύοντας το χιούμορ της: «Τα παιδιά δεν χάθηκαν. Κάνουν διακοπές, ενώ εγώ επιστρέφω στη δουλειά».

Από εκεί και πέρα, σε πρόσφατη ανάρτηση της η Καρβέλα είχε μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια της απεξάρτησής της από το αλκοόλ.

«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά.

Κλείνω δώδεκα χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία.

Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό».