Χάρης Ρώμας: τι θα κάνει μετά το «Καφέ της Χαράς»;

20 Δεκεμβρίου 2019 11:34

Καφέ

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και σε λίγο καιρό το «Καφέ της Χαράς» ετοιμάζεται να ανοίξει τις «πόρτες» του και να μπει σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες… Πριν όμως ανοίξουν οι… πόρτες για το τηλεοπτικό κοινό, οι δημιουργοί της σειράς και οι συντελεστές υποδέχτηκαν στο «Καφέ» τους δημοσιογράφους. Ο ένας από τους δημιουργούς και πρωταγωνιστής της σειράς, ο Χάρης Ρώμας, μίλησε για τα νέα επεισόδια για την επαναφορά παλιών σειρών με νέα επεισόδια και αν είναι μία τάση που θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια και στην Ελλάδα;
«Αν το «Καφέ της Χαράς» πάει καλά, σίγουρα θα βρεθεί και κάποιο άλλο που θα θέλει να το κάνει. Αν δεν πάει καλά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, γιατί ούτε το «Λόγω Τιμής» ούτε η «Πολυκατοικία» πήγαν καλά. Οπότε θα θεωρηθεί ότι στην Ελλάδα δεν πιάνουν τα σίκουελ για να γίνουν μόδα», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ρώμας ενώ συμπλήρωσε ότι: «Αν, όμως, πάει καλά το «Καφέ της Χαράς» –που θα πάει καλά– τότε και κάποιοι άλλοι θα σκεφτούν να κάνουν το ίδιο».

Καφέ
Όσο για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν με νέα επεισόδια και άλλες μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα cult classic «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Οι Μεν και οι Δεν», ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν ξεκάθαρος:
«Όχι, γιατί μετά θα είμαι γραφικός. Αν όλες τις σειρές που έχω κάνει επιτυχία τις κάνω σίκουελ, τότε θα είμαι γραφικός».
Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας προχώρησε και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια, μετά το Καφέ της Χαράς:
«Αντίθετα, έχουμε σκεφτεί ήδη με τους ίδιους παραγωγούς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, ποια θα είναι η επόμενη σειρά γιατί λέω να μείνω λίγο ακόμα, όχι πολύ!».
«Δεν θα είμαι ο «γερομπάρμπας» που είναι εκεί πέρα στην τηλεόραση!», δήλωσε με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος φέτος εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού.