Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός: Γιορτάζουν δέκα χρόνια γάμου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Αυγούστου 2022 10:30

Δέκα χρόνια έγγαμου βίου γιορτάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός.

Η γνωστή δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο πρώην μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα, τη Σόφι. Σημειώνεται πως ο Γαλακτερός έχει έναν ακόμα γιο, τον Παύλο.

Με αφορμή την ξεχωριστή επέτειο του γάμου τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο 4», έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αυτήν ευχήθηκε στον αγαπημένο της και εξέφρασε την αγάπη της για εκείνον.

«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου @nasosgalakteros ❤️ Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά», έγραψε η Ζαμπέτογλου κάτω από κοινή τους φωτογραφία, όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou)

Από εκεί και πέρα, η Ζαμπέτογλου ήταν παλαιότερα καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη της Σοφία και για την όμορφη σχέση που διατηρεί με τον Παύλο Γαλακτερό, τον γιο του συζύγου της Νάσου, τον οποίο νιώθει σαν γιο της.

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω παιδί, ούτε να γίνω μαμά. Με τον Νάσο είχαμε ένα παιδί με έναν τρόπο.

Δεν είναι δικός μου βιολογικά αλλά ένιωθα μητρικά συναισθήματα απέναντι στον Παύλο. Με τον Νάσο δεν ξέρω πώς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί, αφού το συζητήσαμε με τον Παύλο», είχε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μία συνειδητή μας απόφαση. Είχαμε ήδη μία όμορφη ζωή.

Ο Παύλος ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του. Δεν του φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα μαζί».