Shakira: Βγήκε βόλτα με τον γιο της και δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 15:15

Shakira: Βγήκε βόλτα με τον γιο της και δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο

H Shakira βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Βαρκελώνη μαζί με τους δυο γιους της. Δυστυχώς όμως ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε για να ταράξει την ηρεμία της και να την αναστατώσει.

Πιο συγκεκριμένα, η 45χρονη σταρ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου αναφέρει ότι ότι έπεσε θύμα επίθεσης από ζευγάρι αγριόχοιρων, ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο στη Βαρκελώνη με τον 8χρονο γιο της. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι τα ζώα της επιτέθηκαν, πριν αρπάξουν την τσάντα της και χαθούν στο δάσος.

Ζεράρ Πικέ: Η φοιτήτρια που έβαλε γκόλ στην καρδιά του

Ο Ζεράρ Πικέ μέτά τον χωρισμό του με την Σακίρα φαίνεται να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άσσος της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε να βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του με την Σακίρα.

Τον Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Barcelona FC έδωσαν τέλος στην 11χρονη σχέση τους, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον χωρισμό με κοινή δήλωση.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους θαυμαστές τους καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν πως έλειξε έτσι αυτός ο μεγάλος έρωτας που ολοκληρώθηκε με τον έρχομό των παιδιών τους.

Μάλιστα η Σακίρα «χρυσώνει» τον Πικέ για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον άσσο της στρογγυλής Θεάς.

Ο Πικέ όμως φαίνεται ότι έχει κάνει ήδη μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, καθώς η Sun αναφέρει ότι έχει συνάψει δεσμό με την Clara Chia Marti, την οποία φέρεται να γνώρισε όταν εκείνη εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του Kosmos.

Ενώ ο χωρισμός του από τη Σακίρα ανακοινώθηκε μόλις τον Ιούνιο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πικέ και η Κλάρα – η οποία είναι 12 χρόνια μικρότερή του – βλέπουν ο ένας τον άλλον «εδώ και μήνες».

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Ο Gerard και η Clara βγαίνουν μαζί εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια εργάζεται για εκείνον στο γραφείο του, οργανώνοντας εκδηλώσεις».

«Τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, αλλά οι γύρω τους γνωρίζουν τι συμβαίνει».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του τον έχουν βοηθήσει να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν κλείσει οι λογαριασμοί της Clara στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό κάνει τους φίλους του να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα είναι αρκετά σοβαρός για να είναι μαζί της».

Η DailyMail επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Shakira και του Gerard για σχόλια, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.