Τηλεοπτικά σφηνάκια: Έρχονται υψηλόβαθμοι… αποκεφαλισμοί

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Έρχονται υψηλόβαθμοι… αποκεφαλισμοί

Σε ποιο κανάλι έπαθαν… εγκεφαλικά με το που είδαν τα νούμερα των τελευταίων ημερών; Και μάλιστα σκέφτονται να πάρουν δραστικά μέτρα; Τι σημαίνει αυτό; Ότι έρχονται υψηλόβαθμοι… αποκεφαλισμοί.

Ήδη ο φερόμενος ως ισχυρός άνδρας του σταθμού νιώθει το σπαθί πάνω από το κεφάλι του. Τα στοιχήματα ότι δεν θα βγάλει τον χρόνο ξεκίνησαν. Καθώς έρχονται υψηλόβαθμοι αποκεφαλισμοί στο κανάλι. Και δεν θα ψάξουν πολύ για τον αντικαταστάτη του. Μέσα στα πόδια του τον έχει. Μάλιστα τον ανακοίνωσε μετά βαΐων και κλάδων σχετικά πρόσφατα.

* Η ενημέρωση θα ξεκινά τελικά από πολύ νωρίς; στα κανάλια. Τα οποία θα βρίσκονται επί ποδός πολέμου από τις 5 το πρωί. Και ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω στον ανταγωνισμό. Επιστρατεύει μια από τις δυνατές μεταγραφές του μάλιστα από τα χαράματα. Ο λόγος για τον Άκη Παυλόπουλο που θα βρίσκεται on air από τις 5 και για μια ώρα μαζί με τη Μάρω Κακούση για το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρα. Με θέματα και ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της προηγούμενης ημέρας. Και στις 6 θα συνεχίζει με Δημήτρη Οικονόμου και Ντόρα Κουτροκόη. Διπλός ρόλος για τον Άκη λοιπόν…

* Μία νέα δραματική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ «Μισό παιδί» έχει γίνει ήδη μήλον της έριδος ανάμεσα στα κανάλια.

Πρόκειται για την σειρά «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη», η οποία θα φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου. Η εταιρεία παραγωγής Frenzy Films Productions βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει σταθερά στην μυθοπλασία. Έντονο ενδιαφέρον όμως έχει εκφράσει και το Mega, που θέλει τη συγκεκριμένη σειρά για το β’ μισό της σεζόν.

* Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε το Στούντιο 4 το οποίο ξεκινά στην ΕΡΤ στις 29 Αυγούστου. Μάλιστα σε σύγκριση με πέρυσι θα είναι μεγαλύτερο κατά μία ώρα αφού οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Μάλιστα το πιστεύουν τόσο πολύ που ήθελαν να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη απέναντι σε όλα τα άλλα πρωινά. Αλλά η Ζαμπέτογλου είχε άλλη άποψη. Και θα συνεχίσει να προβάλλεται στις 4 το απόγευμα.

* Ο Σασμός δεν δείχνει να φοβάται τον ανταγωνισμό αφού έχει ως όπλο του την περσινή εντυπωσιακή πορεία του. Η σειρά του Alpha οριστικά θα επιστρέψει από τις 29 Σεπτεμβρίου. Πιο αργά από όλους, αλλά στο κανάλι και στην παραγωγή δεν δείχνουν να ανησυχούν καθόλου.