Μπρούκλιν Μπέκαμ: Έχει «χτυπήσει» εβδομήντα τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Αυγούστου 2022 13:20

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει γεμίσει το σώμα του με τατουάζ, τα οποία είναι αφιερωμένα στη γυναίκα της ζωής του, Νίκολα Πελτζ!

Ο γιος του Ντέηβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ, έχει κάνει συνολικά εβδομήντα τατουάζ που αναφέρονται στη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ!

Στο τελευταίο «χτύπησε» τη λέξη «Married».

Τον ακριβή αριθμό, τον αποκάλυψε ο ίδιος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο «USA Today». Συνολικά, στο σώμα του έχει εκατό τατουάζ.

Ο ανερχόμενος σεφ δήλωσε μεταξύ άλλων για τη… συνήθειά του: «Είμαστε παντρεμένοι, οπότε γιατί όχι! Δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν για μήνες.

Παντρευτήκαμε μόλις πριν από πέντε μήνες, οπότε γιατί όχι;».

Μάλιστα, τόνισε πως η Πελτζ δάκρυσε όταν είδε το νέο τατουάζ του. «Πάντα κλαίει όταν κάνω τατουάζ για χάρη της. Μου αρέσει να της κάνω έκπληξη με νέα τατουάζ», υπογράμμισε ο Μπέκαμ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Από εκεί και πέρα, σε πρόσφατη συνέντευξή του του στο «Variety», ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη νέα του καριέρα ως μάγειρας (ο όρος που προτιμά από τον σεφ) και τις ελπίδες του να μεγαλώσει την οικογένειά του με τη σύζυγό του Νίκολα Πελτζ.

Μιλώντας για την απόφασή τους να συνδυάσουν τα επώνυμά τους, ο Μπέκαμ εξήγησε: «Είχαμε αυτή την ιδέα – συνδυάσαμε κατά κάποιον τρόπο τα επώνυμά μας. Σκέφτηκα ότι, ω, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο πράγμα και θα είναι τόσο ωραίο να έχουμε τα δικά μας παιδιά και να τρέχουν γύρω μας μικρά Πελτζ – Μπέκαμς».

Ο Μπέκαμ, ο οποίος είναι 23 ετών, δηλαδή στην ίδια ηλικία που τον απέκτησε ο πατέρας του, ανυπομονεί να δημιουργήσει την οικογένειά του.

«Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλεις», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι εκείνος και η Πελτζ συζητούν συχνά αν πιστεύουν ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

«Εκείνη πιστεύει ότι θα κάνουμε πρώτα ένα αγόρι», είπε ο Μπέκαμ.