Άννα Κουτσαφτίκη: «Στην Μουρμούρα είμαστε όλοι ενωμένοι»

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 09:35

Άννα Κουτσαφτίκη: «Στην Μουρμούρα είμαστε όλοι ενωμένοι»

Η σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα του Alpha ξεκινά σε λίγες ημέρες την προβολή της για 10η συνεχόμενη χρονιά και η Άννα Κουτσαφτίκη τη συγκρίνει με Τα Φιλαράκια του Star

Μιλώντας στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη, η Άννα Κουτσαφτίκη ανέφερε πως παραγωγοί και ηθοποιοί είναι πολύ ενωμένοι στη σειρά. Κι αυτό είναι κάτι που αντανακλά στο τηλεοπτικό κοινό που έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά τους χρόνια τώρα. Όσο αφορά τον Σπύρο Τσεκούρα, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, παραδέχεται πως υπάρχει εξαιρετική χημεία ανάμεσά τους.

Αλλά και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της Μουρμούρας συμβαίνει το ίδιο γι’ αυτό και η 10η χρονιά της σειράς αναμένεται εξίσου διασκεδαστική.

Πως αντέχετε τόση… «Μουρμούρα»;

Το έχω πει: εμείς και τα «Φιλαράκια» θα παραμείνουμε στην ιστορία παγκοσμίως. Και γελάμε.

Η «Μουρμούρα» δεν αποδυναμώνεται. Παρά τα χρόνια που προβάλλεται, παραμένει πολύ ψηλά σε τηλεθέαση.

Σε αυτή τη σειρά είμαστε ενωμένοι. Οπότε βρίσκουμε πάντα την άκρη και, παρόλο που είμαστε πολλοί άνθρωποι σε αυτή την παραγωγή, έχουμε πολύ καλή διάθεση και πρόθεση. Μαζί με αληθινό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Με ένα βλέμμα επικοινωνείτε με τον τηλεοπτικό σας σύζυγο;

Ούτε καν χρειάζεται το βλέμμα! Είναι τηλεπαθητική η επικοινωνία. Με τον Σπύρο ήμασταν αμιγώς θεατρικά παιδιά, πριν κάνουμε αυτή τη σειρά. Είμαστε από την ίδια δραματική σχολή και έχουμε την ίδια νοοτροπία και καθοδήγηση. Ποτέ δεν σταματάμε να ψάχνουμε, να αυτοσχεδιάζουμε, να ψάχνουμε να βρούμε καινούργιες φόρμες. Δοκιμαζόμαστε σε νέους τρόπους έκφρασης, είτε ο καθένας μόνος ή μαζί συνδυαστικά.

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη είχε σχολιάσει την ανταπόκριση του κοινού στη σειρά

Είναι μια τεράστια επιβράβευση για εμάς αυτό που ζούμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά. Η κατάσταση στην τηλεόραση έχει αλλάξει, τα ριάλιτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον, όμως η μυθοπλασία συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία. Και αν με ρωτάς πρέπει να έχει τόσο σημαντική παρουσία.