Γουίλ Σμιθ: Βρήκε ταραντούλα στο σπίτι και πανικοβλήθηκε!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Αυγούστου 2022 13:19

Μία ταραντούλα που… τρύπωσε στο σπίτι του, προκάλεσε πανικό στον Γουίλ Σμιθ. Ευτυχώς, ο γιος του αποδείχθηκε ψύχραιμος και την απομάκρυνε.

Ο χολιγουντιανός αστέρας Γουίλ Σμιθ τρόμαξε μόλις εντόπισε μια ταραντούλα μόλις λίγα μέτρα μακριά του και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Αμέσως πήδηξε σε μια καρέκλα και ζήτησε από τον μεγαλύτερο γιο του, Τρέι, που ήταν παρών να την ξεφορτωθεί.

Παρά την ταραχή του, που προφανώς ως έναν βαθμό αποτελεί προϊόν… υποκριτικής, ο 53χρονος σταρ βιντεοσκόπησε το περιστατικό και λίγο αργότερα το δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι στο διάολο. Αυτή είναι μια τεράστια αράχνη!», είπε αρχικά ο Σμιθ και είπε στον γιο του: «Σου προτείνω να τη βγάλεις έξω. Είσαι νέος και δυνατός, δεν θα σου κάνει τίποτα ένα δάγκωμα!».

Ο 29χρονος Τρέι κατάφερε να παγιδεύσει την αράχνη με ένα ποτήρι και λίγο αργότερα την έβγαλε εκτός σπιτιού.

«Πουλάμε το σπίτι!», είπε από την πλευρά του στο τέλος, ο πατέρας του.

Ο Σμιθ «ανέβασε» το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι χρήστες αποθέωσαν τον γιο του για την ψυχραιμία του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Από εκεί και πέρα, προ ημερών ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη χειροδικία του πρώτου στον Κρις Ροκ στα βραβεία Όσκαρ.

O χολιγουντιανός αστέρας και η σύζυγός του εθεάθησαν χαλαροί και ευδιάθετοι να πηγαίνουν σε εστιατόριο.

O πρώτος φόρεσε μπλε μπλουζάκι πόλο, ασορτί παντελόνι και καπέλο του μπέιζμπολ. Από την πλευρά της, η γυναίκα του επέλεξε ολόμαυρη φόρμα, έχοντας τυλιγμένο στην μέση της ένα καρό πουκάμισο.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα και έπειτα από μήνες σιωπής, ο Σμιθ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε συγνώμη από τον Ροκ για το χαστούκι που του έδωσε κατά την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ.