Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το Star έκανε πραγματικότητα αυτό που ζήτησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το Star έκανε πραγματικότητα αυτό που ζήτησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα επιστρέψει με ενισχυμένες τις Αλήθειες της. Ήταν ένας από τους όρους τους για να πει τελικά το μεγάλο ναι στην πρόταση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς και να μείνει και τη νέα χρονιά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δέχθηκε έντονη πίεση από τον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά προτίμησε να μείνει στο Star. Ζήτησε μάλιστα μεταγραφές και ο σταθμός αποφάσισε να κάνει αποδεκτό το αίτημά της. Ένα πρόσωπο που έχει περάσει από την εκπομπή αναλαμβάνει πλέον έναν πιο μόνιμο ρόλο.

Ο λόγος για τη Μαρία Παναγοπούλου – Χαρδαβέλλα. Η δημοσιογράφος – συγγραφέας και σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα έχει περάσει αρκετές φορές από το πλατό της εκπομπής. Η Κουτσελίνη ήθελε εδώ και καιρό την ένταξη της στην ομάδα, κάτι που θα συμβεί τελικά την ερχόμενη σεζόν, με την δημοσιογράφο να έρχεται σε συμφωνία με το κανάλι. Θα αναλάβει το κοινωνικό ρεπορτάζ της εκπομπής.

* Μια και ο λόγος για τις Αλήθειες με τη Ζήνα, η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε έχει προγραμματιστεί στο Star η πρεμιέρα και του Shopping Star. Όσο για το GNTM, πάει λογικά για τέλος Σεπτεμβρίου.

* Μετά από αρκετά χρόνια ο Πρόδρομος Τοσουνίδης επιστρέφει στην τηλεόραση, αναλαμβάνοντας μάλιστα ρόλο σε καθημερινή σειρά! Ο ηθοποιός απείχε για μεγάλο διάστημα από την μικρή οθόνη, αλλά αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για τη σειρά του Star Τρία Μίλια. Μάλιστα εκεί θα έχει έναν ρόλο έκπληξη, ο οποίος θα φέρει αρκετές ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας.

* Λύθηκε τελικά το μυστήριο και έγινε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ξύρισε τελικά το μουστάκι με τον ερχομό της Μαρίας Αναστασοπούλου. Κάτι που φάνηκε και στο νέο τρέιλερ της εκπομπής.

* Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να εμφανιστούν και σε νέα σειρά μετά το Κι όμως είμαι ακόμα εδώ. Οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα.