Σασμός: Ένα βήμα πριν από τον χωρισμό Μαθιός και Βασιλική

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ένα βήμα πριν από τον χωρισμό Μαθιός και Βασιλική

Από την απέραντη χαρά στην απόλυτη θλίψη, μία ματαίωση γάμου δρόμος. Στον Σασμό οι εξελίξεις είναι δραματικές με την έναρξη του δεύτερου κύκλου.

Στον Σασμό η κατάσταση ξεφεύγει με τη σύλληψη του Μαθιού. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης του περνά χειροπέδες για τη δολοφονία του Άγγελου λίγο προτού ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της Βασιλικής. Η σύλληψη αποτελεί τεράστιο σοκ για όλους. Και ακόμη περισσότερο για εκείνον όταν ακούει ότι βρίσκεται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Ο Μαθιός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον φόνο του Άγγελου. Μπορεί οι σχέσεις του με τον γιατρό να ήταν κακές, μπορεί να τσακώθηκαν άσχημα με αφορμή το χωράφι των Σταματάκηδων, αλλά δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο. Δεν τον πείραξε καν.

Ο γάμος του με τη Βασιλική τινάζεται στον αέρα. Διαλύεται η ομορφότερη μέρα της ζωής του. Αλλά και η μέρα της σύλληψής του αποτελεί την αρχή του τέλους για τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του.

Αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας η Βασιλική αναγκάζεται να πάει πλέον στη φυλακή για να δει τον αγαπημένο της

Αλλά το χειρότερο όμως είναι ότι δεν ξέρει πλέον τι να πιστέψει.

Ενώ η αμφιβολία έχει ριζώσει πλέον για τα καλά μέσα της, θεωρώντας ότι για να οδηγηθεί η αστυνομία στην σύλληψη υπάρχουν σημαντικά στοιχεία. Η ομολογία της Καλλιόπης βγάζει τον Μαθιό από τη φυλακή. Όμως η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού δεν θα βελτιωθεί στη σειρά του Alpha. Οι καυγάδες πλέον είναι όλο και πιο συχνότεροι, με τη Βασιλική να μην αναγνωρίζει ώρες ώρες τον άντρα που στέκεται δίπλα της.

Η ώρα των αποφάσεων δεν θα αργήσει να έρθει, οδηγώντας το ζευγάρι στον οριστικό χωρισμό. Αφού τα γεγονότα φαίνεται πως ξεπέρασαν την αγάπη που υπήρχε ανάμεσά τους.

Η Βασιλική δεν νιώθει πλέον καλά με τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της. Γιατί σύντομα θα πάρει δραστικές αποφάσεις.