Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος του τον έλουσε με το λάστιχο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Αυγούστου 2022 11:10

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών απολαμβάνουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του και παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού βρίσκονται στην αγαπημένη τους Πάτμο, μαζί φυσικά με τον μονάκριβο γιο τους.

Ο Κικίλιας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τις οικογενειακές τους διακοπές τους που ενθουσίασε τους followers του.

Σε αυτό, ο Παναγιώτης- Αντώνιος, φαίνεται να λούζει τον μπαμπά του με το λάστιχο, στην αυλή του σπιτιού τους.

«Καλοκαίρι χωρίς λάστιχο δε γίνεται», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο υπουργός.

Από την πλευρά της, η Μπαλατσινού σχολίασε με emoji με καρδούλες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί παραδοσιακό εξοχικό στο βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων.

Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο προσφέρει όλες τις ανέσεις στην ίδια και στα μέλη της οικογένειάς της. Σε αυτό κυριαρχούν τα vintage έπιπλα.

Η Μπαλατσινού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για την ίδια και την οικογένειά της, με τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο να βρίσκεται διαρκώς δίπλα της.

Στην Πάτμο βρέθηκαν επίσης η Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Οι κόρες της Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχαν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές περνώντας περισσότερο χρόνο με τη μητέρα τους και φυσικά δεν την άφησαν να πάει χαμένη.

Στην Πάτμο βρέθηκε και ο μεγάλος γιος της, ο Μάξιμος.

Από εκεί και πέρα, η Μπαλατσινού βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί και με το σπίτι της.

Μεταξύ άλλων, άρχισε την αναπαλαίωση επίπλων από την αγαπημένη της ντουλάπα, η οποία πέρασε από την προγιαγιά της στη γιαγιά της και φτάνει μέχρι σήμερα να κοσμεί το δικό της σπιτικό.