Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και η καινοτομία του στο πρωινό της ΕΡΤ

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 08:50

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και η καινοτομία του στο πρωινό της ΕΡΤ

H απόφαση που πήρε η ΕΡΤ να μπει δυναμικά στο ψυχαγωγικό κομμάτι και μάλιστα με την καθημερινή πρωινή εκπομπή που αναλαμβάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Γιατί τα τελευταία χρόνια η κρατική τηλεόραση είχε κρατήσει μεγάλες αποστάσεις από το συγκεκριμένο είδος.

Στην ΕΡΤ φαίνεται όμως πως άλλαξαν ρότα. Και έπειτα από αρκετές κουβέντες αποφάσισαν να πάρει το χρίσμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μία απόφαση που επίσης προκάλεσε αίσθηση, όχι λόγω των ικανοτήτων του παρουσιαστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά γιατί όλα έδειχναν ότι η παρουσιάστρια θα ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Όμως, ενώ όλα έδειχναν πως η συμφωνία ήταν απλώς και μόνο θέμα χρόνου, τελικά όλα ανατράπηκαν. Κάποιες λεπτομέρειες αποδείχθηκαν μεγάλα αγκάθια και κατέληξαν σε ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

Και η ΕΡΤ αποφάσισε να στραφεί στον Σεργουλόπουλο, ενώ οι πρώτες επαφές ήταν για άλλη εκπομπή. Όμως, ο Φώτης κρίθηκε κατάλληλος αφού εκτός της αναμφισβήτητης ικανότητάς του είναι και έμπειρος σε παρόμοιες εκπομπές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου το Σαν στο σπίτι σας στο Mega, με επιτυχία.

Ο Φώτης είπε το ναι και πλέον θα γίνει ο οικοδεσπότης της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής. Ο παρουσιαστής δεν θα είναι ο μοναδικός της εκπομπής. Μαζί του θα είναι και η Τζένη Μελιτά, με την οποία επίσης έχει συνεργαστεί στο Σαν στο σπίτι σας.

Σε αυτή τη νέα εκπομπή, που θα ξεκινάει στις 10 και θα ολοκληρώνεται στις 12, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα υπάρχει πάνελ. Αλλά δημοσιογράφοι θα μπαίνουν και θα βγαίνουν για να παρουσιάσουν τα θέματά τους.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει ο εμπειρότατος Γιώργος Βλαχογιάννης. Ενώ ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συζητούν για να είναι στην ομάδα της νέας εκπομπής είναι η Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Η νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη ενώ ο τίτλος ακόμα αναζητείται.