Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Πόζαρε με μπικίνι στον καταρράκτη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Αυγούστου 2022 12:50

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση των διακοπών, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σειρά… άκρως καλοκαιρινών φωτογραφιών!

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την «Αργυρώ» στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε με το μπικίνι της κάτω από καταρράκτη, με το νερό να πέφτει πάνω της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Πόσο ωραίο συναίσθημα να τελειώνουν οι διακοπές σου ένα Τσακ πριν αρχίσεις να βαριέσαι! #backtoreality πρωτόγνωρα πράγματα».

Πάντως, δεν αποκάλυψε πού βρισκόταν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Hilla Fameli (@christina_hillafameli)

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πωςπλησιάζει η στιγμή που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θα ντυθεί νυφούλα, έχοντας επιλέξει ένα υπέροχο μέρος, όπου θα ανταλλάξει τους όρκους της με το Θανάση Τότσικα. Οι δυο τους έχουν διαλέξει ένα παραμυθένιο σημείο στην Τήνο, με το Αιγαίο πέλαγος μπροστά τους και λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Μπορεί το ζευγάρι να επιχειρεί να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, αλλά το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και είναι έτοιμοι να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα.

Αυτό οδήγησε και την «Αργυρώ» του «Σασμού» στο να πει το μεγάλο «ναι», όταν σε ένα όμορφο ταβερνάκι ο Τότσικας της έκανε την πρόταση γάμου, λέγοντάς της ότι θέλει να είναι μαζί για πάντα και σε κάθε φουρτούνα.

Κάπως έτσι, ο ένας σφράγισαν τους πρώτους όρκους τους με ένα παθιασμένο φιλί και το μεγάλο «ναι». Έχουν βρει, άλλωστε, το καταφύγιό τους στην Τήνο, την οποία επισκέπτονται συχνά λόγω του εξοχικού που έχουν εκεί ο αδελφός του Θανάση Τότσικα, Αποστόλης, μαζί με τη Ρούλα Ρέβη.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, επιθυμούν να παντρευτούν στο νησί, το οποίο λατρεύουν, ζώντας εκεί στιγμές αξέχαστες. Πάντως, η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και σύντομα οι αγαπημένοι τους θα φάνε κουφέτα.