Άρης Σοϊλέδης: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Αυγούστου 2022 13:05

Επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια εξαπέλυσε ο Άρης Σοϊλέδης, με τον οποίο είχε έρθει σε κόντρα κατά τη διάρκεια του «Survivor».

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος υπήρξε φιναλίστ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, τοποθετήθηκε στο θέμα της πληρωμής που διεκδίκησε από την παραγωγή του ριάλιτι.

«Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όπως του αξίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθεί για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και την κακή σχέση που είχαν στο παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ο Σοϊλέδης είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και πως τον απείλησε.

Ο Σοϊλέδης διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

«Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς. Δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι κι ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς ούτε έναν φίλο, κάπου θα υπάρχει πρόβλημα.

Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον ‘χειρότερο άνθρωπο’ που έχεις γνωρίσει, έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θέλω να πω ποια», δήλωσε ο Σοϊλέδης.

Τέλος, ο φιναλίστ του «Survivor» αναφέρθηκε στον κανόνα που παραβίασε, με το κινητό τηλέφωνο, υπογραμμίζοντας: «Δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου. Το λέω γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια. Ότι είχα κινητό κλπ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω απαντήσει στο θέμα αυτό. Ζήτησα συγγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου, τιμωρήθηκα για αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα, γιατί ανησυχούσα».