Κατερίνα Στικούδη : Το viral hit της “Προβλήματα” με τον GAB ήταν ένα από τα hottest tracks του καλοκαιριού!

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 20:55

Η super hot και ανατρεπτική Κατερίνα Στικούδη έβαλε «φωτιά» στο φετινό καλοκαίρι με το viral hit της «Προβλήματα», σε συνεργασία με τον ράπερ GAB.

Το τραγούδι πρωτοπαρουσιάστηκε στο Tik Tok μέσω ενός μικρού αποσπάσματος, που γρήγορα έγινε viral γεμίζοντας τη δημοφιλή πλατφόρμα με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις και δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Λίγες εβδομάδες μετά, κυκλοφόρησε επίσημα τόσο στις ψηφιακές πλατφόρμες όσο και στο YouTube μαζί με ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα sexy music video σε σκηνοθεσία των Κ. Τσιφάκη και Κ. Πριόβολου, το οποίο έφτασε στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends.

Τα viral “Προβλήματα” της Κατερίνας Στικούδη και του GAB!

Το hot music video του #TikTok viral hit “PROVLIMATA” από τους GAB & Κατερίνα Στικούδη σε παραγωγή Gosei, κυκλοφόρησε στο κανάλι του GAB στο YouTube σε σκηνοθεσία των Κ. Τσιφάκη & Κ. Πριόβολου.
Την χορογραφία του εθιστικού ρεφρέν που σαρώνει στο Tik Tok, έχει επιμεληθεί ο Tasos Xiarcho.

 

Ο Gabgeneral, γνωστός και ως GAB, είναι ένας αγαπημένος Έλληνας rapper και τώρα ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τη νέα του συνεργασία με την Κατερίνα Στικούδη που αναμφίβολα θα ξεχωρίσει το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για το τραγούδι «Προβλήματα» που κυκλοφορήσε στο Youtube . Μέσα από το Instagram κυκλοφόρησε ήδη ένα μικρό teaser μέσα από το οποίο μπορείς να πάρεις μία γεύση από την επερχόμενη αυτή επιτυχία.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια πριν λίγο μόλις καιρό έκανε φινάλε στις εμφανίσεις της. Την εκρηκτική perfomer είδαμε στην πίστα του Frangelico, σε μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη. H συνεργασία τους ξεκίνησεστα τέλη Απριλίου και ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιούνιο.