«Πόλεμος» στην TV: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει σκληρό ριάλιτι απέναντι από το All Star Survivor

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 10:00

«Πόλεμος» στην TV: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει σκληρό ριάλιτι απέναντι από το All Star Survivor

Όλα δείχνουν ότι το All Star Survivor θα βγει τελικά στον αέρα του ΣΚΑΪ από το τέλος Δεκεμβρίου. Όταν και θα ολοκληρωθεί το Love Island. Μπορεί οι διαρροές από την Acun Medya να υποστηρίζουν ότι όλα είναι ανοικτά και να κρατούν πολύ μικρό καλάθι. Αλλά όλα δείχνουν ότι το όνειρο του Ατζούν θα γίνει πραγματικότητα.

Το All Star Survivor αναμένεται να τραβήξει αρκετό κοινό, αφού θα μιλάμε για την επιλογή των καλύτερων παικτών όλων των ριάλιτι επιβίωσης. Γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του καναλιού του Φαλήρου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Στον ΣΚΑΪ θεωρούν δεδομένο ότι θα βγει ατον αέρα το All Star και μπορεί να εκτοξεύσει τον σταθμό στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια, εκτός από τον ΣΚΑΪ τις εξελίξεις για το ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθούν και αντίπαλα κανάλια. Τα οποία θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση στο Φάληρο. Αλλά και στον Τούρκο παραγωγό και να μπουν με μεγάλες αξιώσεις στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Ένα από τα κανάλια είναι και ο ΑΝΤ1 που ετοιμάζει το αντίπαλο δέος, σε περίπτωση που βγει στον αέρα το All Star Survivor.

Βγάζει από το συρτάρι το δικό του όπλο για να χτυπήσει στα ίσα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Το ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου θα αποτελείται από διασημότητες και μάλιστα ο σταθμός… πληρώνει καλά.

Γι’ αυτό στο Μαρούσι τρέχουν να κλείσουν κορυφαία ονόματα της showbiz για να… χτυπήσουν στην τηλεθέαση τον Τούρκο παραγωγό.

Ο ΑΝΤ1 παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ο ANT1 και επαναφέρει στον σχεδιασμό του το «I’m a celebrity, get me out of here», που προς το παρόν είχε μπει στον πάγο. Και θα προσπαθήσει να πετύχει να βγάλει στον αέρα το συγκεκριμένο ριάλιτι. Αυτό θα γίνει στις αρχές του 2023 (το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου). Και να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time.

Μάλιστα, στόχος είναι να για να γίνει πιο ανταγωνιστικό, να επιστρέψει στην αρχική εκδοχή του, που γυρίζεται στη Νότια Αφρική με εξωτικά τοπία. Και να εγκαταλείψει την… ευρωπαϊκή εκδοχή -το λεγόμενο «Castle edition». Που θα γυριζόταν σε πύργο στη Βρετανία. Οι παίκτες θα δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις και οριακές καταστάσεις. Θα έρθουν αντιμέτωποι με τους φόβους τους μέσα από τρομακτικές δοκιμασίες, με σκοπό να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση.

Ο μιντιάκιας