Βασίλειος Κωστέτσος: Η φωτογραφία από τον τραυματισμό του μετά την επίθεση στο Σύνταγμα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Αυγούστου 2022 10:15

Ο Βασίλειος Κωστέτσος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε προ ημερών στο Σύνταγμα, ενώ παράλληλα δημοσίευσε φωτογραφία του αμέσως μετά το συμβάν.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος είναι πληγωμένος στον καναπέ του σπιτιού του. Πίσω του είναι ξαπλωμένος ο φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του σε εκείνο το εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό.

Μέσα από το Instagram του ο Κωστέτσος προχώρησε σε περιγραφή των όσων έζησε, ενώ επισήμανε ότι λόγω του συμβάντος, ο Αύγουστος άφησε στον ίδιο τη γεύση του «τρόμου».

Παράλληλα, στάθηκε στην έλλειψη ασφάλειας ακόμη και σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας όπως το Σύνταγμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Ο Κωστέτσος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε…! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει, μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του ‘τρόμου’.

Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμυρίων τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας. Πόσο μάλλον δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το βράδυ και όχι σε κανένα απόμερο στενάκι να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων.

Σοκαριστικό λυπηρό!… Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης…! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις…. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε… σιγά καλέ …τι έγινε τώρα….

Όταν με ρωτάνε δε!!!… όλα καλά; Απαντώ, Ευτυχώς ζούμε».

Υπενθυμίζεται πως ο Κωστέτσος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στις 12 Ιουνίου όταν περπατώντας με φίλο του στην πλατεία Συντάγματος, άγνωστοι τους έκλεισαν το δρόμο με σκοπό να τους ληστέψουν.

Μάλιστα, οι δράστες έβγαλαν στιλέτο και κατάφεραν να μαχαιρώσουν τον φίλο του στο πρόσωπο, ενώ έριξαν τον σχεδιαστή από τα σκαλιά της πλατείας .

Ο ίδιος υπέστη ελαφρά διάσειση από την πτώση, ενώ ο φίλος του χρειάστηκε ράμματα.