Τζένιφερ Λόπεζ: To εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε στον γάμο με τον Μπεν Άφλεκ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Αυγούστου 2022 12:05

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε φωτογραφίες από το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ το περασμένο Σάββατο.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε τις συγκεκριμένες εικόνες μέσω της ιστοσελίδας της OnTheJLo.com.

Η Λατίνα σταρ επέλεξε ένα κατάλευκο κοντομάνικο νυφικό από τον οίκο Ralph Lauren με λιτή λαιμόκοψη, το οποίο ήταν εφαρμοστό στο σώμα της και κατέληγε σε μια ανάγλυφη φούστα με ουρά και πολλά βολάν.

Το φόρεμα είχε εντυπωσιακή, ανοιχτή πλάτη.

Για να κάνει το κλασικό γαμήλιο look της πιο δραματικό, η Λόπεζ πρόσθεσε ένα λευκό μεταξωτό πέπλο έξι μέτρων που κρατούσαν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού.

Το συγκεκριμένο νυφικό ήταν πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα που είχε φορέσει στο παρεκκλήσι του σπιτιού της, στις 16 Ιουλίου.

Τότε φορούσε ένα αμάνικο φόρεμα του Alexander McQueen με δαντέλα αλλά και ένα off shoulder με μακριά μανίκια του Zuhair Murad.

Η JLo δημοσίευσε φωτογραφίες και για αυτά τα νυφικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά το βράδυ του Σαββάτου. Η τελετή έλαβε χώρα στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η Λατίνα σταρ και ο χολιγουντιανός ηθοποιός εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Στο πλευρό τους είχαν τις οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους από διαφορετικούς γάμους.

Μαζί με τον Άφλεκ ήταν τα τρία του παιδιά από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, η 16χρονη Βάιολετ, η 13χρονη Σεραφίνα και ο 11χρονος Σαμ.

Στο πλευρό της Λόπεζ βρέθηκαν τα 14χρονα δίδυμα της, Έμμε και Μαξ που έχει αποκτήσει με τον Μαρκ Άντονι.

Το ζευγάρι που είναι γνωστό ως «Bennifer», διέθεσε το ποσό των 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων για τον γάμο και τους εορτασμούς που ακολούθησαν.

Στη λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι είχε φροντίσει τα πάντα να είναι στην εντέλεια για αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα.