Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι της έπειτα από έξι χρόνια! – Αποθεωτικές οι κριτικές

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 11:00

Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εδώ και έξι χρόνια, η οποία μάλιστα συνεργάστηκε με τον Έλτον Τζον!

Η διάσημη ερμηνεύτρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς τραγουδάει το «Hold Me Closer», το πρώτο της single από το 2016 και οι πρώτες κριτικές που δέχεται είναι διθυραμβικές.

Μάλιστα, η «Guardian» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα αστέρι γεννήθηκε».

Το κομμάτι, το οποίοι αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία, συνδυάζει παλιούς ήχους και δημιουργεί κάτι νέο. Χρησιμοποιώντας ως σκελετό την επιτυχία του Έλτον Τζον «Tiny Dancer» από το 1971, προσθέτει στοιχεία από άλλα τραγούδια του, όπως το «The One» και «Don’t Go Breaking My Heart».

Και όλα αυτά με τη φωνή της Σπίαρς, η οποία δίνει νέα χροιά στο κομμάτι και θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό και γιατί ο κόσμος την είχε αποκαλέσει πριγκίπισσα της ποπ.

«Είναι πραγματικά ένα είδωλο, μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ όλων των εποχών και ακούγεται καταπληκτική σε αυτό τον δίσκο.

Την αγαπώ πολύ και είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που δημιουργήσαμε» ανέφερε σε δήλωσή του ο Τζον.

Η Σπίαρς με τη σειρά της, είπε στον διάσημο μουσικό πως ήταν τιμή της που της ζητήθηκε να συνεργαστεί μαζί του. «Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω μαζί σου και με το θρυλικό σου μυαλό».

Η πρώτη επιβεβαίωση της συνεργασίας τους ήρθε πριν από λίγες ημέρες.

Τότε ήταν που ο διάσημος τραγουδιστής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τίτλο του νέου τραγουδιού μαζί με emoji: ένα τριαντάφυλλο για την Σπίαρς και έναν πύραυλο για εκείνον ως «Rocketman».

Η επιστροφή της σταρ στο τραγούδι γίνεται σε μία έντονη και δύσκολη χρονιά με αμέτρητα πρωτοσέλιδα για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα, τα προβλήματα ψυχικής υγείας, και τις δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της που ακόμη συνεχίζονται παρά την δικαίωσή της τον Νοέμβριο.

Πάντως, η επιτυχία που αναμένεται να έχει το τραγούδι της, σίγουρα θα τονώσει την ψυχολογία της…