Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψαν ποιος έκανε το πρώτο βήμα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Αυγούστου 2022 11:35

Σε ερωτήσεις για τη σχέση τους απάντησαν μέσω Instagram η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτούν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του «Survivor» Άρης Σοϊλέδης και η παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια.

Μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποφάσισαν να κάνουν ένα Q&A στο Instagram προκειμένου να λύσουν κάποιες από τις απορίες των διαδικτυακών τους φίλων. Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο,

Ο Σοϊλέδης απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος την Αντωνά και μάλιστα την… κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης υπερασπίστηκε τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η αντίδραση της οποίας κατά την ανάδειξη του νικητή στον τελικό του «Survivor», προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!».

Θέλω να μου πεις για την αντίδραση της Μαρίας στο αποτέλεσμα καθώς έγινε viral.

Συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ και είπαν ότι η Μαρία ξίνισε. Δεν δίνω βάση, δεν με απασχολεί καθόλου. Στενοχωρήθηκα που εκείνη την στιγμή ο σκηνοθέτης αντί να δείξει τον Στάθη και την Αλεξάνδρα έδειξε τη Μαρία. Αν ξέρει κανείς τη Μαρία η αντίδραση είναι στενοχώρια, δεν είναι μίσος, δεν είναι καθόλου νεύρα ή κακία, αντέδρασε έτσι επειδή εκείνη την στιγμή χάνει ο σύντροφός της σε ένα παιχνίδι.

Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να ακούσει «Στάθης Σχίζας» και να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίσει; Δεν καταλαβαίνω ποια η λογική του να σχολιαστεί όλο αυτό. Είδα μια γυναίκα πολύ στενοχωρημένη, που κοιτούσε πώς θα αντιδράσω και αν στεναχωρηθώ. Η Μαρία καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο παιχνίδι, κράτησε χαμηλό προφίλ παρά τις συκοφαντίες που ακούγονταν για μένα μέσα στο παιχνίδι και ασταμάτητα.