Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Πολλές θα είναι οι ανατροπές στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Ακόμη και ζευγάρια που δείχνουν πολύ ερωτευμένα θα περάσουν σοβαρές κρίσεις και θα αναζητήσουν νέες αγκαλιές.

Στη Γη της Ελιάς η σύλληψη της Αθηνάς θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την Ιουλία και τον Κουράκο. Η Ιουλία θα αντιταχθεί στην απόφαση του συζύγου της να συλλάβει την Αθηνά και ένας μεγάλο καυγάς θα ξεσπάσει. Αυτή θα είναι η αρχή του τέλους.

Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αλλά είναι η αφορμή, δεν είναι η αιτία. Ο Γιώργης και η Ιουλία αν και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι είχαν συχνά καυγάδες τελευταία. Κι αυτό γιατί η Βρεττάκου δεν ήθελε να κάνει εξωσωματική για να αποκτήσει παιδιά, την ώρα που ο αστυνόμος την πιέζει πολύ. Ήρθε και η σύλληψη της Αθηνάς και το γλυκό έδεσε. Το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί πάρα πολύ. Και ο χωρισμός δείχνει ότι είναι η καλύτερη λύση και για τους δύο.

Η Ιουλία θα εγκαταλείψει το σπίτι και θα τρέξει στο σπίτι του Ιάκωβου.

Ο Κουράκος, αν και θα προσπαθήσει να την κρατήσει κοντά του, αργότερα θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες, για να αφοσιωθεί στις έρευνές του.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Ιουλία να αισθανθεί μόνη της, αβοήθητη. Η οικογένεια που προσπάθησε απελπισμένα να φτιάξει με τον αστυνόμο, καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο Στάθης θα αλλάξει στάση απέναντι στην αγαπημένη του Εύα. Μόλις διαπιστώσει πως η Ιουλία είναι θλιμμένη, θα αναλάβει δράση για να την δει ξανά χαμογελαστή.

Ο Στάθης τρέχει στην αγαπημένη του Ιουλία, αγνοώντας τις συνέπειες. Οι δυο τους ξεκινούν τις κρυφές συναντήσεις, με το πάθος τους να φουντώνει. Κανείς δεν είναι σε θέση να ελέγξει αυτό το δυνατό συναίσθημα..

Πολύ σύντομα, ο Γιώργης θα πιάσει στα πράσα την Ιουλία και τον Στάθη και όλα θα αλλάξουν, στη σειρά του Mega. Αντί να ορμήσει, να ξεσπάσει, να φωνάξει, θα απομακρυνθεί με κατεβασμένο το κεφάλι.

Όλα δείχνουν πως δεν είναι πια ερωτευμένος με την σύζυγό του… Δεν ζηλεύει που την βλέπει μαζί με τον πρώην της, αγκαλιά. Ο έρωτας αυτός έχει σβήσει και η αγάπη τους έχει μετατραπεί σε αγκάθι.