Φαίη Σκορδά: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει στην εκπομπή της και αιφνιδιάζει τον ανταγωνισμό

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 09:00

Φαίη Σκορδά: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει στην εκπομπή της και αιφνιδιάζει τον ανταγωνισμό

Αποφασισμένη για πολλές εκπλήξεις στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ είναι η Φαίη Σκορδά. Και μία από αυτές θα αφορά τη στήλη της μαγειρικής.

Η Φαίη Σκορδά δεν έχει ανακοινώσει τον μόνιμο συνεργάτη της στην κουζίνα της εκπομπής. Και καλό θα είναι να μην περιμένετε γιατί άδικα θα βρίσκεστε σε αναμονή. Δεν θα υπάρχει μόνιμος συνεργάτης, αλλά αρκετοί. Και μάλιστα έδωσε τα χέρια με έναν MasterChef.

Μπερδευτήκατε; Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όταν η Φαίη πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ (αρκετά πριν πέσουν οι υπογραφές δηλαδή) σχεδίαζε την εκπομπή της. Και θεωρεί κομβικές τις στήλες της μαγειρικής και της αστρολογίας. Οι πρώτες επιλογές της όμως δεν δέχθηκαν να την ακολουθήσουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Η Άση Μπήλιου προτίμησε να μείνει στο Star όπου θα τρώει Breakfast κάθε μέρα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από την πλευρά της έκανε στροφή 180 μοιρών. Ενώ όλα τα ρεπορτάζ μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία, η πρόταση του Γιώργου Λιάγκα ανέτρεψε τα δεδομένα και πλέον οι σχέσεις με τη Φαίη είναι παγωμένες. Και του Λιάγκα με τη Φαίη, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μη πάθω εγκεφαλικό»

Η Σκορδά λοιπόν κοίταξε τις εναλλακτικές επιλογές για την κουζίνα της εκπομπής της και προτίμησε τελικά να κάνει την έκπληξη.

Και να προκαλέσει και αιφνιδιασμό στον ανταγωνισμό. Δεν θα στηριχθεί αποκλειστικά σε έναν σεφ αλλά σε πολλούς. Προτιμά φέτος να λειτουργήσει με μια άλλη φιλοσοφία στο κομμάτι της μαγειρικής. Θα δώσει την ευκαιρία σε γνωστούς σεφ να περνούν από την εκπομπή και να παρουσιάζουν τις γευστικές προτάσεις τους.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει ένας και μάλιστα MasterChef, ο οποίος θα έχει συχνότερη παρουσία στο πλατό της εκπομπής της Φαίης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος λέγεται ότι θα μαγειρεύει για την παρουσιάστρια δύο ή και τρεις φορές την εβδομάδα. Η Φαίη θεωρεί ότι έτσι θα ανανεώνεται η κουζίνα με πολλές προτάσεις από διαφορετικούς σεφ και θα είναι καλύτερο για την εκπομπή της. Η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

φωτογραφία: Instagram