Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 07:45

Αντιδράσεις και υπερβολές στον εργασιακό χώρο θα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για διεκδικήσεις

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας βοηθούν να ενδυναμώσουμε αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή μας. Η ανάγκη της συσχέτισης με άλλους είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αφού νιώθουμε πως μέσα από την κοινή συμπόρευση θα έρθουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη ζωή μας. Έντονη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και διάθεση για αρμονία και ισορροπία μας βοηθούν σημαντικά. Για να ξεπεράσουμε πιθανές εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Επιδιώκουμε να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα αποφεύγοντας κόντρες και αντιδικίες που μπορεί να τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις για εμάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανή υποχρεωτικότητα που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να επηρεάσει την στάση μας. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αναγκών μας. Δηλαδή να μην βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας. Η διεκδίκηση ισορροπημένων και ισότιμων σχέσεων είναι το στοίχημα της ημέρας. Γιατί μέσα από συγκεκριμένες συγκυρίες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες χωρίς να νιώθουμε αδικημένοι.

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Κριό μέσα στην ημέρα

Δηλαδή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες σύμφωνα με το Myastro. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον επιδιώκουν να προχωρήσουν από κοινού μαζί μας σε νέες συμφωνίες. Αλλά και διαδρομές που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Απαραίτητο είναι όμως να αποφευχθούν υπερβολικές φιλοδοξίες και υπερφίαλες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Η μέρα μας προδιαθέτει για να διασκεδάσουμε και να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν χαρά, πάθος και αισθησιασμό. Μία καινούργια σχέση δεν αποκλείεται να προκύψει.  Αφού νέες γνωριμίες εκφράζουν το ενδιαφέρον και το θαυμασμό τους. Είναι σημαντικό όμως να μην χαθεί το μέτρο. Και να μην παρασυρθούμε από την αλαζονεία και την αμετροέπεια που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.