Open-αποκάλυψη: Ο Λάτσιος άλλαξε ώρα στον Έρωτα Φυγά λόγω Σασμού

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 10:00

Open-αποκάλυψη: Ο Λάτσιος άλλαξε ώρα στον Έρωτα Φυγά λόγω Σασμού

Είναι το σίριαλ που ποντάρει πάρα πολλά πάνω του το Open. Και λογικό είναι να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος έφτασε στο σημείο να ανατρέψει τους αρχικούς υπολογισμούς για τον Έρωτα Φυγά.

Ο Έρωτας Φυγάς είναι μία σειρά εποχής με πολύ δυνατό καστ και μαζί με το Κόκκινο Ποτάμι είναι στη… βιτρίνα του καναλιού της Παιανίας. Η αρχική σκέψη ήταν να μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00, αλλά ο Γιάννης Λάτσιος ήταν κάθετος σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο διευθυντής του σταθμού και άριστος γνώστης του σχεδιασμού προγράμματος κατάλαβε ότι με αυτή την ώρα έναρξης, η νέα σειρά θα έχανε αρκετά από τη δυναμική της.

Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός και είναι ο ανταγωνισμός των άλλων καναλιών τη συγκεκριμένη ώρα. Ο Σασμός, η Γη της Ελιάς και το GNTM είναι πολύ μεγάλοι αντίπαλοι. Και το κυριότερο γνωστοί στο κοινό με πάρα πολλούς φαν. Ο Σασμός και η Γη της Ελιάς μαζί με τις Άγριες Μέλισσες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της prime time ζώνης τη σεζόν που τελείωσε. Μάλιστα βρίσκονταν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα της τηλεθέασης απέναντι στις Μέλισσες που έφεραν επανάσταση στη μυθοπλασία. Ενώ και το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει ανανεωμένο και με τη Βίκυ Καγιά ξανά σε πρώτο ρόλο. Επομένως θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει ο Έρωτας Φυγάς και θα ήταν άδικο για την πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει.

Έτσι, αποφασίστηκε να ξεκινά στις 20.00, ελπίζοντας ότι εκεί θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όχι ότι η συγκεκριμένη ώρα είναι εύκολη, αφού θα υπάρχουν κι εκεί δυνατοί αντίπαλοι, αλλά οι πιθανότητες είναι σίγουρα αυξημένες. Η αλλαγή ώρας έγινε από τον Λάτσιο που ποντάρει πολλά στο νέο σίριάλ του. Να σημειώσουμε ότι αντίπαλοι του Έρωτα Φυγά θα είναι ο Εκατομμυριούχος ή οι Αρβύλα, το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, αλλά και η νέα φιλόδοξη σειρά του Alpha, Παράδεισος Κυριών.

Ο μιντιάκιας