Demet Ozdemir: Το κορίτσι του Τζαν Γιαμάν παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Ατζούν

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 23:44

Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική παραγωγή «Φτερωτός θεός» όπου η  Ντεμέτ Οζντεμίρ καταφερε να κερδίσει την καρδιά του Τζαν Γιαμάν και να ζήσουν έναν  κινηματογραφικό έρωτα.

Κι αυτό γιατί στην προσωπική της ζωη, η καρδιά της ανήκει στον τραγουδιστή, Ογουζάν Κοτς, τον οποίο παντρέυητηκε στο Six Senses Hotel όπου ενας εκ των δύο κουμπάρων να είναι ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο γάμοσ υπερπαραγωγή συγκέντρωσε όλα τα φλας από τα τουρκικα ΜΜΕ. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και φόρεσε τρία εντυπωσιακά νυφικά.

Το πρώτο σχεδιάστηκε από το Μουσείο Καλών Ενδυμάτων Eda Güngör, ενώ το δεύτερο σχεδιάστηκε από τη Nihan Peker.Το τελευταίο νυφικό ήταν το ιδιαίτερο κομμάτι του Alexander McQueen. Το κοστούμι του γαμπρού έφερε την υπογραφή της Papillone. Τα βλέμματα τράβηξαν και τα παπούτσια του γαμπρού που έγιναν θέμα συζήτησης στο twitter.

Και ο Ατζούν όμως φαίνεται ότι όχι μόνο δεν λατρεύει τα κοστούμια αλλά ούτε και τα αμπιγιέ παπούτσια, αφού πήγε με αθλητικά κάτι που σχολιάστηκε από τους φίλους του στο Instagram.

Χαρακτηριστικά ένασ του έγραψε «Αδερφέ, είναι προφανές ότι δεν σου αρέσουν τα κοστούμια και τα αθλητικά παπούτσια».

Ο ίδιος ο Ατζουν ανεβάζοντασ μια φωτογραφία του ζευγαριού έγραψε χαρακτηριστικά «Σας εύχομαι μια ζωή ευτυχία. Ο Αλάχ να σου χαρίσει έναν πολύτεκνο γάμο».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demet Özdemir (@demetozdemir)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demet Özdemir (@demetozdemir)