Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Έφτασε η ώρα της διαθήκης. Τι θα γίνει με το σπίτι στα β. προάστια και τα 60 αυτοκίνητα

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 11:57

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του- Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες χτυπημένος από τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο

Η ώρα της διαθήκης έφτασε για την οικογένειά του γνωστού καλλιτέχνη η οποία καλείται να διαχειριστεί την μεγάλη ομολογουμένως περιουσία του που αφορά ένα σπίτι στα βόρεια προάστια αλλά και μία συλλογή 60 αυτοκινήτων.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα είναι εκείνος ο οποίος είχε δημιουργήσει και τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας που συντροφεύει το κόμμα μέχρι και σήμερα.

Δεν ήξερε για την σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες και ένας Στενός φίλος του τραγουδιστή και της οικογένειας έχει αποκαλύψει πως ο ίδιος είχε ζητήσει να μη μαθευτεί τίποτα παραέξω

«Μόνο οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν την κατάσταση, με τον Ρόμπερτ να ήταν εκείνος που με το χιούμορ του προσπαθούσε να τους εμψυχώσει»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε μιλήσει και ανοιχτά και για μία μεταφυσική εμπειρία που είχε πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξή του.

«Ναι, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία  Θα ήθελα να είναι ναι σκέτο. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι ίσως πιο light, ότι έχω φτιάξει τραγούδια για ένα δίσκο που έγινε μια συγκεκριμένη εποχή και στην δεύτερη πλευρά του περιγράφεται ότι συνέβη ένα μήνα μετά ή εβδομάδες μετά.

Δεν το θυμάμαι καν αλλά και να το θυμόμουν δεν θα σας το έλεγα διότι προσδιορίζει ορισμένες καταστάσεις και δεν θα ήθελα να υπάρξουν άνθρωποι που θα θυμηθούν πράγματα και θα πληγωθούν. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον για εμένα γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος»

Το τραγούδι της είχε ιδιαίτερη λατρεία στα αυτοκίνητα κάτι το οποίο φαίνεται από την τεράστια συλλογή αυτοκινήτων.