Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 17:15

Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Δώδεκα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, νικημένος από τον καρκίνο σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο.

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9, η Ιλένια Ουίλιαμς επέστρεψε στα social media, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται για τον θάνατο του πατέρα της.

«Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους».

Ιλένια Ουίλιαμς: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που ράγισε καρδιές

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη που έδινε με την υγεία του σε ηλικία 73 ετών, κάνοντας τον καλλιτεχνικό χώρο «φτωχότερο».

Τα τρία παιδιά του, ο Αλέξανδρος, η Ιλένια και η Μάρθα, αλλά και η αγαπημένη του σύζυγος, Αμαλία Δημητριάδη ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και μέχρι και τις τελευταίες του ώρες στη ζωή.

Η κόρη του, Ιλένια, πέντε μέρες από τον θάνατό του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία  ανάρτηση ου έλεγε πολλά μλεσα από μια εικόνα.

Συγκεκριμένα η πολυτάλαντη Ιλένια Ουίλιαμς ανήρτησε μία φωτογραφία από ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα και έγραψε «Το ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς, Σαν ένα όνειρο».

H ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τον πατέρα της:

Ιλένια Ουίλιαμς: «Νιώθω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οικογένεια μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για πρώτη φορά αναφερόμενη στην σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και τα συναισθήματα που έχει σήμερα για τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Ιλένια Ουίλιαμς: «Νιώθω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οικογένεια μου»

«Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός με τον Δημήτρη, Δεν λέω ότι δεν φέρναμε την δουλειά στο σπίτι τότε αλλά όχι, στο μεταξύ μας κομμάτι ανταγωνισμός δεν υπήρχε.

Υπήρχε μια κόντρα μεταξύ του παρουσιαστή και της συναντικής ομάδας όπου ήμουν. Υπήρχε δηλαδή μια διαμάχη, ας πούμε.

Κρατάμε καλή επαφή. Χρειάζεται ένας χρόνος αλλά ναι, κρατάμε καλή επαφή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μένα είναι οικογένεια. Δηλαδή τον θεωρώ οικογένεια

Όταν, όμως, αναφέρθηκε το κομμάτι μιας πιθανής επανασύνδεσης, η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν σαφής. Νομίζω πως είμαστε μια χαρά όπως είμαιστε τώρα.

Ιλένια Ουίλιαμς: «Νιώθω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οικογένεια μου»

Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση στο παρελθόν. Δέκα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν λίγο έτσι μαθημένοι.

Ότι πρέπει να περάσεις τα δύσκολα, πρέπει να κουραστείς και να δουλεύεις πολλές ώρες, πρέπει να μην κοιμάσαι, πρέπει να μην πληρώνεσαι.

Όλο αυτό μας το είχαν περάσει και μας το είχαν τοποθετήσει καλά μέσα στο κεφάλι μας».

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή για το τέλος της σχέσης του με την Ιλένια Ουίλιαμς και για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει βρει το άλλο του μισό

«Η αλήθεια είναι πως έχει μπατάρει το πράγμα στην προσωπική μου ζωή. Πρέπει να έρθει σε μια ισορροπία με την προσωπική ζωή

Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη, όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε μένα και θα το ισιώσω».