Μητροπολίτης Δωδώνης: Και νέο άγριο ξέσπασμα εναντίον όλων “δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα είπα”

Συντάκτης: Newsroom

3 Σεπτεμβρίου 2022 13:17

Μετά την μάλλον υποκριτική συγνώμη ο Μητροπολίτης Δωδώνης επιστρέφει με ένα νέο ξέσπασμα υπογραμμίζοντας ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω από τις ανεκδιήγητες δηλώσεις.

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο βιασμός μιας γυναίκας προϋποθέτει και την συγκατάθεσή της γυναίκας ενω σε ένα απίστευτα αντιεπιστημονικό παραλήρημα υπογράμμισε Πως μία γυναίκα που βιάζεται δεν μένει έγκυος επειδή δεν το θέλει η ίδια.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή της σίσσυς Χρηστίδου και το χαμόγελο και πάλι ο Μητροπολίτης Δωδώνης επιτέθηκε κατά της Υπουργού Παιδείας της κυρίας κεραμέως και ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει τίποτα πισω από όλα όσα έχει πει.

« Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω

Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό».

Ενώ στο στόχαστρο του μπήκε και η υπουργός παιδείας Νίκη κεραμέως: « Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά. Ε;».

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης προκαλούν από χθες θύελλα αντιδράσεων με τα πολιτικά κόμματα αλλά και την Ιερά Σύνοδο να καταδικάζει τα όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα