Αθηνά Ευμορφιάδη: Βόλτα στα Ματογιάννια με τον σύντροφό της

4 Σεπτεμβρίου 2022 09:30

H Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Survivor», στο οποίο μάλιστα ξεχώρισε από την ομάδα των Διάσημων λόγω του έντονου χαρακτήρα και της μαχητικότητάς της.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια του kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να απολαμβάνει τον περίπατό της στα Ματογιάννια μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μαυροκορδάτο.

Ο αγαπημένος της είναι ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών, ενώ έχει δουλέψει επί της υποδοχής στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο Μαυροκορδάτος είναι ερωτευμένος με τη μελαχρινή αθλήτρια αφού δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017!

Παλαιότερα, η Eυμορφιάδη ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Οpen, αποκάλυψε πως μετάνιωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor» για να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

«Είχα αρχίσει πραγματικά να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι, είχα ηρεμήσει, δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Βέβαια, αν ήμουν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Είχα χαλαρώσει, έφερνα τις νίκες μου, άρχισα να τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα…

Ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι, όταν άρχισα να χαλαρώνω μου άρεσε γιατί έφερνα και τις νίκες μου και έδειχνα επιτέλους αυτό που είμαι»

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης η Ευμορφιάδη είχε δηλώσει: «Το ‘Survivor’ είναι ένα παιχνίδι που σε διαλύει ψυχολογικά. Σίγουρα δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Πολλές φορές μου έκανε και εντύπωση που ήμουν και τόσο ήρεμη.

Η Μυριέλλα έπαιζε με τα νεύρα μας. Τη μία ημέρα μας έλεγε κάτι και την επόμενη μέρα το άλλαζε. Είχε φτάσει σε σημείο να πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα και να μας κατηγορεί για αυτό άρχισα και εγώ να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Εγώ λοιπόν, επειδή της έλεγα ότι φταίει για πράγματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν της άρεσε και μου έκανε επίθεση».