Αντιγόνη Νεοφύτου: τρελός έρωτας στα παρασκήνια της Γης της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

4 Σεπτεμβρίου 2022 10:48

Αντιγόνη Νεοφύτου: τρελός έρωτας στα παρασκήνια της Γης της Ελιάς

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μας συστήθηκε μέσα από τον ρόλο της Μαρίνας στη Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν είναι πολλά τα πράγματα που γνωρίζαμε ως τώρα γι’αυτήν

Η νεαρή ηθοποιός είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της υποκριτικής. Αν και στη Γη της Ελιάς περνά δύσκολα εξαιτίας του Ισίδωρου, στα προσωπικά είναι στα καλύτερά της. Η Αντιγόνη Νεοφύτου διατηρεί σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Ευαγγέλου. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μένουν μαζί και σπάνια μιλούν δημόσια γι’αυτό.

Βέβαια υπάρχουν στιγμές που η κοινή τους πορεία δεν κρύβεται. Αφού αυτές τις ημέρες βρίσκονται  μαζί σε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη μια ανάσα πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Και δεν είναι μόνο αυτό το ταξίδι. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ταξιδέψει το τελευταίο διάστημα στην Γαλλία και στην Ισπανία μαζί. Συγκεκριμένα στις Κανάριες νήσους και οι φωτογραφίες τους είναι φανταστικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Neophytou (@antigoni_neophytou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Evangelou (@evangelou9)

 

Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη η Αντιγόνη Νεοφύτου είχε πει για τον σύντροφό της:

«Είναι του χώρου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Είναι πολύ πιο κουλ από εμένα στις ερωτικές μου σκηνές. Είμαστε σχεδόν 3 χρόνια μαζί. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο». Χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Ενώ για τη σχέση της με την Αφροδίτη Λιάντου είπε πως είναι πια φίλες και στην πραγματική ζωή

«Με την Αφροδίτη είμαστε σαν αδερφές. Δύο κοπέλες που δεν γνωριζόμασταν και τελικά δέσαμε μέσα από τον ρόλο. Δημιουργήσαμε τόσο δυνατή σχέση και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί. Λέμε τα προσωπικά μας».