Άννυ Πανταζή : Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 22:47

Κλέλια και Άννυ Πανταζή: έγκυες οι δύο Ολυμπιονίκες της ρυθμικής (φωτο)

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην βάφτιση του γιου της Άννυς Πανταζή.

Ο μικρός πήρε το όνομα Φίλιππος! Το μυστήριο έγινε στην Παναγία Καταφυγιώτισσα στην Παλαιά Φώκαια. «Ανυπομονώ ο γιος μου να πάρει την ευλογία του Θεού, το όνομα του είναι Φίλιππος», είπε η Άννυ Πανταζή λίγο πριν το μυστήριο. «Είμαι χαρούμενη με τα δυο παιδάκια», πρόσθεσε.

Η αδερφή της Άννυς, Κλέλια Πανταζή αναφέρθηκε επίσης, στη βάφτιση αλλά και για το πώς περνάει δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά της. «Βαφτίζουμε τον μικρό ανιψιό μου και έχουμε γιορτή στην οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

«Ο ανιψιός μου έχει 2 μήνες διαφορά από τον γιο μου και είναι σαν να μεγαλώνουμε διδυμάκια», κατέληξε η Κλέλια μιλώντας για τον γιό της και για τον χρόνο που περνούν τα παιδάκια της οικογένειας μαζί.

Κλέλια Πανταζή: Όλα έτοιμα για την βάφτιση του δεύτερου γιού της

Την βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, σχεδιάζουν, η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μυτιλήνη, όπου και απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές μαζί με τα δυο του παιδιά, τον μεγάλο τους γιο Μιχαήλ-Άγγελο και τον μικρότερο γιο τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο η Κλέλια Πανταζή κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι θέλησαν να μάθουν πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού της γιου αλλά και το όνομα που αυτός θα πάρει.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής,  με αφορμή αυτές τις ερωτήσεις αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει η βάφτιση του γιου τους να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου δείχνοντας μάλιστα και ένα μέρος του προσκλητηρίου.

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το όνομα του γιου της, θα είναι Γιάννης, από τον παππού του, ωστόσο θα υπάρξει και δεύτερο όνομα που είναι και αυτό με το οποίο φωνάζουν τον μικρό επιλέγοντας όμως να μην το αποκαλύψει και να το κρατήσει για έκπληξη.