Κατερίνα Καινούργιου: Εξοργισμένη η παρουσιάστρια με τα δημοσιεύματα για δήθεν αποβολή

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 10:22

Μία οργισμένη ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο στο οποίο φέρεται η παρουσιάστρια να απέβαλε.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram Κατερίνα Καινούργιου θέλετε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αφού δημοσίευμα στο διαδίκτυο ανέφερε ότι η παρουσιάστρια απέβαλε πεντάδυμα με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ανδρισμό της.

Στην ανάρτηση της ήταν ιδιαίτερα γλαφυρη για το πώς αντιμετωπίζει όλες αυτές τις κακοήθειες όπως τις χαρακτήρισε αφού όπως χαρακτηριστικά έγραψε δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω από τα νεύρα μου ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω

«Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω απ’ τα νεύρα μου ή απ’ τα γέλια με αυτά τα αίσχη που διαβάζω, αλήθεια

Και να μην παρεξηγηθώ, ο τίτλος αυτός ήταν εξώφυλλο θλιβερής φυλλάδας που κυκλοφορούσε το καλοκαίρι».

Η παρουσιάστρια κατά καιρούς μέσα από την πρωινή της εκπομπή Αλλά και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει απαντήσει σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύεται να μένει έγκυος ή να χωρίζει από διάφορους συντρόφους.

Πάντως μέχρι στιγμής η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει δώσει την δική της απάντηση σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που ανέφερε ότι έκανε μία αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στα χείλια προκαλώντας της μεγάλη ζημιά και αναγκάζοντάς την να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.