Τατιάνα Στεφανίδου: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την δολοφονία του εργολάβου στην Ρόδο

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 11:02

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα ασχοληθεί με την δολοφονία του εργολάβου από τον ξενοδόχο στην Ρόδο κάνοντας σήμερα το απόγευμα μία ανατριχιαστική αποκάλυψη

Σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα ρίξει φως στην υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο, με μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Τι έλεγε αποκλειστικά στο T-live ο ξενοδόχος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος αγνοείτο από τις 28 Αυγούστου στη Ρόδο.

Το ραντεβού των δύο ανδρών στην επιχείρηση του συλληφθέντα το μοιραίο βράδυ και οι οικονομικές διαφορές τους.

Οι υποθέσεις που συγκλονίζουν, οι δράσεις που συγκινούν, οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Να θυμίσουμε ότι την τελευταίες εβδομάδες οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον εργολάβο ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές ημέρες και όλοι φοβόντουσαν ότι είχε συμβεί κάτι μοιραίο στη ζωή του.

Ύστερα από μία πολύωρη ανάκριση ο ξενοδόχος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον εργολάβο με την βοήθεια του γιου του γιατί νομικές αρχές μετά από υπόδειξη του βρήκαν το πτώμα του.

Ο εργολάβος ήταν ημίγυμνος και δολοφονημένος με σχοινί αφού όπως ομολόγησε ο ξενοδόχος τον στραγγάλισε.

Πλένω ίδιους τους αντιμετωπίζουν κακουργηματικές διώξεις για δολοφονία