Λουσία Γιαβορτσέκοβα: Η εκρηκτική Σλοβάκα κάνει διακοπές στη Μύκονο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Το διάσημο μοντέλο Λουσία Γιαβορτσέκοβα βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη!

Η καλλονή Λουσία Γιαβορτσέκοβα διαθέτει καμπύλες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και όταν τις βγάζει σε δημόσια θέα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Διαθέτει από τα ωραιότερα πρόσωπα, με φυσική ομορφιά, ενώ ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες που η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μαζί της, μιας και τα κάλλη της είναι φυσικά.

Το 31χρονο μοντέλο και σταρ του Instagram όπου μετράει 2,3 εκατομμύρια followers, φόρεσε σέξυ μπικίνι και φωτογραφήθηκε για την προώθηση brand που συνεργάζεται.

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Kivotos», που βρίσκεται στον Ορνό, όπου κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει αστέρες της παγκόσμιας showbiz όπως η Σακίρα.

Και όχι τυχαία αφού εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική και την διακόσμησή του ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς και ιδιωτικό ξύλινο σκάφος που μπορεί να ναυλωθεί από όποιον θέλει να κάνει ταξίδια γύρω από το «νησί των ανέμων».

Το Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από το backstage της φωτογράφισης. Η Σλοβάκα καλλονή, η οποία διατηρεί λογαριασμό και στην πλατφόρμα OnlyFans, με κάθε της ανάρτηση προσφέρει υπερθέαμα σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φροντίζοντας να αναδεικνύει τις χυμώδεις αναλογίες της.

Έχει πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brand όπως «Abarth», «Bebe hair», «Maxsport» και «Invisalign».

Επιπλέον, έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά όπως το «GQ».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί των ανέμων το μοντέλο επισκέφθηκε το εστιατόριο «Tuya» για να δοκιμάσει το φημισμένο μενού του.

Το εκρηκτικό μοντέλο από την Σλοβακία συνηθίζει να επισκέπτεται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Βρέθηκε στη χώρα μας και πριν από δύο χρόνια και επισκέφτηκε πολλά νησιά.

Στο λογαριασμό της στο Instagram «ανεβάζει» συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, πότε σε σέξι πόζες και πότε όχι.

Αλλά πάντα καταφέρνει να ενθουσιάζει τους followers της, οι οποίοι σπεύδουν να της χαρίσουν απλόχερα το like τους.