Ρίκι Μάρτιν: Μήνυσε τον ανιψιό του που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Σεπτεμβρίου 2022 09:05

Ο Ρίκι Μάρτιν περνά στην αντεπίθεση μετά τη σκληρή δοκιμασία που πέρασε το καλοκαίρι, όταν ο 21χρονος ανιψιός του Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση και αιμομιξία.

Ο Πορτορικάνος σταρ Ρίκι Μάρτιν κατέθεσε μήνυση μήνυση κατά του κατήγορου του και ζητά είκοσι εκατομμύρια δολάρια για το έγκλημα της εκβίασης.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα «New York Post», η μήνυση κατατέθηκε την Τετάρτη στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Μάρτιν ισχυρίζεται ότι ο ανιψιός του προσπαθούσε να «δολοφονήσει» τη φήμη του.

Ο γιος της αδελφής του, Σάντσες, κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- τον Μάρτιν ότι είχε επτάμηνη σχέση μαζί του και ότι είχε διαπράξει αιμομιξία.

Με βάση πληροφορίες που εξασφάλισε το TMZ, στην αγωγή του ο Μάρτιν υποστηρίζει ότι μετά την απόρριψη της υπόθεσης (το δικαστήριο απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του), ο Σάντσες συνέχισε την παρενόχληση προς τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, του έστειλε μηνύματα στο Instagram στα οποία απειλούσε να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» αν ο Μάρτιν δεν του κατέβαλε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται πως ο ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον είχε κατηγορήσει για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση.

Πρόκειται για κατηγορίες που αν αποδεικνύονταν αληθινές, ο ερμηνευτής κινδύνευε με φυλάκιση ακόμη και πενήντα ετών!

Σε βάρος του εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά τα οποία ήρθησαν αργότερα όταν απαλλάχτηκε. Ο ανιψιός του, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον διάσημο τραγουδιστή, ζήτησε από το δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο να απορριφθεί η υπόθεση.

Οι δικαστές έκαναν αποδεκτό το αίτημά του.

Η πρώτη αντίδραση του Μάρτιν -ο οποίος από την αρχή διεκήρυττε την αθωότητά του και διέψευδε τα πάντα- ήταν: «Η αλήθεια επικρατεί».

Αργότερα ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς. Αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο.

Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν».