Ντέιβιντ Σουίμερ – Τζένιφερ Άνιστον: Ο «Ρος» τρολάρει τη «Ρέιτσελ» και εκείνη απαντά!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Σεπτεμβρίου 2022 09:20

Έναν απολαυστικό διαδικτυακό «διάλογο» είχαν ο Ντέιβιντ Σουίμερ και η Τζένιφερ Άνιστον καθώς ο πρώτος… τρόλαρε τη δεύτερη και εκείνη του απάντησε!

Ο Ντέηβιντ Σουίμερ και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «Τα φιλαράκια». Ο πρώτος υποδύθηκε τον Ρος και η δεύτερη τη Ρέιτσελ.

Στη σειρά ήταν ζευγάρι και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Παλαιότερα παραδέχθηκαν ότι υπήρχε αμοιβαία έλξη και στην πραγματική ζωή αλλά χωρίς ποτέ να συνάψουν σχέση.

Πάντως, εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που φάνηκε και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Άνιστον πρόσφατα πόζαρε στην ντουζιέρα της, την ώρα που λούζεται, προκειμένου να προωθήσει το νέο προϊόν από το brand φροντίδας μαλλιών, «LolaVie hair», με το οποίο συνεργάζεται.

Στο στιγμιότυπο η ηθοποιός είχε γυρισμένη την πλάτη της, ενώ είχε σαπουνάδες στα μαλλιά και το σώμα της. «Κάτι έρχεται», έγραψε στη λεζάντα.

Ο συμπρωταγωνιστής της αποφάσισε να την… τρολάρει και «ανέβασε» παρόμοια φωτογραφία, ποζάροντας γυμνός ενώ κάνει ντους.

«Τζένιφερ Άνιστον – μια πετσέτα ελπίζω;», έγραψε στη λεζάντα και την τάγκαρε.

Στο ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο απάντησε η Άνιστον και τον ρώτησε: «Σουίμερ, προσπαθείς να μου κλέψεις τη δόξα;».

Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια από τους ακολούθους τους ήταν αναρίθμητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να είναι μια από τις σταρ του Χολυγουντ όμως έχει κι αυτή ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί. Η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως υποφέρει εδώ και καιρό από προβλήματα ύπνου.

Η 53χρονη σταρ δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «People» ότι αυτό είναι ένα θέμα που την απασχολεί εδώ και δεκαετίες. «Νομίζω ότι ξεκίνησε κάπου στα 30 μου ή και νωρίτερα αλλά απλά δεν αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου όταν είμαστε νεότεροι, επειδή είμαστε τόσο ανίκητοι», είπε μεταξύ άλλων η Άνιστον.