Πρωινή ψυχαγωγική ζώνη: Άρχισαν τα όργανα για τον Γιώργο Λιάγκα

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 10:58

Οι πρωινές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να κατακτήσουν την κορυφή στον πίνακα τηλεθέασης.

Προβληματισμό προκαλούν στην Πρωινή ζώνη του ANT1 τα ποσοστά τηλεθέασης που μέρα με την ημέρα παίρνουν την κάτω βόλτα με τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό με την Δανάη Μπάρκα να κατακτά για ακόμα μία φορά την κορυφή ενώ στην δεύτερη θέση με ποσοστό 12,6% βρέθηκε στο δυναμικό κοινό η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα για το πρωινό του Οpen και του Star τα οποία κυριολεκτικά κατρακυλουν στα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης με την Μπέτυ Μαγγίρα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ποσοστό που δεν ξεπέρασε το 7% ενώ το breakfast έκανε μόλις 5,1%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Πάμε Δανάη – 15,5%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 12,6%

Το Πρωινό – 12,4%

Super Κατερίνα – 11,2%

Οι Δεκατιανοί – 10,5%

Αταίριαστοι – 9,6%

Ενημέρωση – 8%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 6,9%

Breakfast@star – 5,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αλήθειες με τη Ζήνα – 13,8%

Αταίριαστοι – 13,7%

Το Πρωινό – 12,7%

Οι Δεκατιανοί – 12,6%

Πάμε Δανάη – 11,6%

Super Κατερίνα – 11%

Ενημέρωση – 7,5%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 5,6%

Breakfast@star – 4%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.