Ο Γιώργος Μαζωνάκης και στην νύχτα μαζί του ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 22:28

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του στη συναυλία του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή ψυχαγωγία με συνεχόμενα sold out στο Κέντρο Αθηνώνσημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης!

Το πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, «η Αθήνα τη Νύχτα» συνεχίζεται!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με το ξεχωριστό concept «η Αθήνα τη Νύχτα» που θα φωτίζεται και φέτος στο Κέντρο Αθηνών, μαζί με τον Διονύση Σχοινά, και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, τον Φώτη Παπαζήση και την Τάτα.

Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι το Κέντρο Αθηνών!

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγειρεύει στην Νίκαια με την Κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος αποφάσισε να δείξει δημόσια την ευαίσθητη πλευρά του και μπήκε πίσω από τον πάγκο της Κοινωνικής Κουζίνας, «Ο άλλος άνθρωπος» όπου μαγείρεψε για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από τον Φεβρουάριο ο δημοφυλής τραγουδιστής μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Εμπνευστή της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης “Ο άλλος άνθρωπος“, μαγείρεψαν για τους άστεγους της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αρκετά στιγμιότυπα από την προετοιμασία του φαγητού για τους άστεγους συμπολίτες μας.

«Ο Άλλος Άνθρωπος βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου… Κεραμεικός, 24η Φεβρουαρίου 2022, 13:11». Είχε γράψει

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Instagram

 

Αυτή την φορά λοιπόν το ραντεβού δίνεται στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη- Σπάθα στη Νίκαια, την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 1.30 το μετο ραντσημέρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»,  με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα για την ενίσχυση της κουζίνας του Άλλου Ανθρώπου. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συναυλιών του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο ΜΑΖΩΞΗ.