Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, επαναφέρει υποθέσεις του παρελθόντος

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Σεπτεμβρίου 2022 07:45

πραγματοποιείται περίπου τη μία μετά το μεσημέρι και επηρεάζει κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Υποθέσεις που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας δίνεται η δυνατότητα να τις ολοκληρώσουμε οριστικά αποτινάσσοντας από πάνω μας περιττά βάρη.

Σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από τον συναισθηματισμό που γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που μπορεί να μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν άμεσα.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro γεγονός είναι όμως πως οι συνθήκες στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας μπορούν να βελτιωθούν καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα φώτα.

Άρα έχουμε τη δυνατότητα με διορατικότητα και αποφασιστικότητα να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μέχρι τώρα μας εμπόδιζαν και να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια που μπορούν να απογειώσουν τη δημιουργική μας πλευρά στην επαγγελματική ζωή.

Παράλληλα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και απασχολούν έντονα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Γεγονός είναι πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας στο σύντροφο και τους συνεργάτες μας και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζουμε τις σκέψεις μας για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.

Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες και επαγγελματικά σχέδια, όπως ακόμα και τις υπογραφές συμβολαίων, γιατί είναι βέβαιο πως δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε.

Στην προσωπική μας ζωή πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα ενθουσιάσουν. Μία επανασύνδεση δεν αποκλείεται, αρκεί να είμαστε βέβαιοι ότι θέλουμε και πάλι να προσπαθήσουμε με ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος είχαμε σε απόσταση.