Κατερίνα Διδασκάλου: «Για τον ρόλο μου στο “Μαύρο Ρόδο” κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα»

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 17:15

Κατερίνα Διδασκάλου: «Για τον ρόλο μου στο “Μαύρο Ρόδο” κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα»

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε ως «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και στο νέο της ρόλο στη σειρά του Μega, «Μαύρο Ρόδο».

«Ήταν υπέροχα, ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».

Με αφορμή το νέο της ρόλο ως ηγουμένη σε μοναστήρι στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τη δική της σχέση με τα θεία:

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι το σύμπαν που μας διέπει, δεν δογματίζομαι ούτε με τη μία πλευρά, ούτε με την άλλη, γιατί το θεωρώ λάθος».

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως για τις ανάγκες του ρόλου αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα:

«Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή».

Κατερίνα Διδασκάλου: «Κρατάω από τις Άγριες Μέλισσες τη λατρεία του κόσμου»

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1 για το τέλος των Άγριων Μελισσών και τον ρόλο της στη σειρά που έγραψε ιστορία

Η Κατερίνα Διδασκάλου λίγες ώρες πριν από το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών μίλησε για τον ρόλο της στα τελευταία επεισόδια. Ενώ αποκάλυψε τι θα θυμάται για πάντα από αυτόν.

«Η Μυρσίνη χάνει τα πάντα. Σε αυτή τη ζωή ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλασιασμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μη συμβεί για τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει δώσει πολύ πόνο. Έχει πάρει πόνο αλλά θα πάρει πολλαπλασιασμένο όλον αυτόν τον πόνο που έχει δώσει». Δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Το πρόσημο που κρατάω από αυτή τη λατρεία του κόσμου για τις Άγριες Μέλισσες και τον ευχαριστώ», τόνισε η ηθοποιός.

Η Μυρσίνη στα τελευταία επεισόδια άλλαξε πολύ

«Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη. Ότι δηλαδή ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια. Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να δεχτεί, να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας».