Το τρίγωνο του Ήλιου προσφέρει ευκαιρίες στα ζώδια της γης και της φωτιάς

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Σεπτεμβρίου 2022 07:40

Το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο σηματοδοτεί σημαντικές ευκαιρίες για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η επαγγελματική μας πορεία βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Προτάσεις που μας αιφνιδιάζουν θετικά βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη και μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε μελλοντικά σχέδια που έχουμε.

Εξαιρετική μπορεί να είναι η εξέλιξη και σε ό,τι αφορά αγγαρείες και ευθύνες που έχουμε αναλάβει στον χώρο που ίδια που ασχολούμαστε.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro,  διορατικότητα και η δημιουργικότητά μας δίνουν τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα αναδείξουν τις ικανότητες μας. Είναι βέβαιο πως το περιβάλλον που κινούμαστε θα εντυπωσιαστεί από τις ιδέες και τις προτάσεις μας και θα δημιουργηθεί άκρως αισιόδοξο κλίμα για την προσωπική μας πορεία από δω και στο εξής.

Ας αξιοποιήσουμε επίσης τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αλλάξουμε συνήθειες στην καθημερινότητα που είναι επιβλαβείς και δεν βοηθούν ώστε να έχουμε ενέργεια σε υψηλό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στους Ιχθύες και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μαζί με τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ημέρα μας αποφασιστικά. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε καταστάσεις του παρελθόντος και εκκρεμότητες που μας επιβαρύνουν χωρίς φόβους και χωρίς ο συναισθηματισμός να επηρεάζει την κρίση μας.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας την ενέργεια αφού μας ωθεί σε πρωτοβουλίες και όλα τα επίπεδα. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς δεν διστάζουμε να κάνουμε κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν το ταίρι και τους συνεργάτες μας.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Δία στον Κριό μέσα στην ημέρα μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε αισιόδοξα σε νέα σχέδια που μας ενδιαφέρουν.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε σε υπερβολές που μπορεί να μας κοστίσουν καθώς δεν αποκλείεται να χάσουμε το μέτρο λόγω υπέρμετρης φιλοδοξίας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που αγγίζουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δημιουργούν εκνευρισμό.