Πρωινή ζώνη ποσοστά τηλεθέασης: Πανωλεθρία για την Ελένη Τσολάκη

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 11:03

Στη μάχη της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου έχουν ριχτεί ο Νίκος Μάνεσης η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Ελένη Τσολάκη με έναν όμως να είναι ο απόλυτος νικητής.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού Βρέθηκε η εκπομπή χαμόγελα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και ποσοστό τηλεθέασης που Άγγιξε το 20% ενώ στην δεύτερη θέση Βρέθηκε η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση που μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha με ποσοστό 13,7% ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η εκπομπή Οpen weekend με την Ελένη Τσολάκη και πόσο στο 3,2%.

Στο γενικό σύνολο τώρα η εκπομπή χαμόγελα και πάλι με την στην Κρήτη ετών βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 18,3% Ενώ η εκπομπή του Νίκου Μάνεση βρέθηκε Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16,5% ενώ και πάλι η εκπομπή της Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στην τελευταία θέση με ποσοστό που δεν ξεπέρασε το 4%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Χαμογέλα και Πάλι – 19,2%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 13,7%
Οι Δεκατιανοί – 9%
Ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 – 4,1%
Open Weekend – 3,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Χαμογέλα και Πάλι – 18,3%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,5%
Οι Δεκατιανοί – 11,4%
Ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 – 5,9%
Open Weekend – 3,7%

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen