Πένθος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 16:05

Πένθος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες εβδομάδες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς πριν 40 ημέρες έχασε τη γιαγιά της Δήμητρα, από την οποία πήρε και το όνομά της.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τα Instagram Stories της, με αφορμή το μνημόσυνο για τα 40 που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεγάλο Πεύκο. Το μοντέλο, μάλιστα, ένιωσε αρκετά περίεργα καθώς πάνω στο μνήμα έγραφε «Δήμητρα Αλεξανδράκη».

«Δες σας το είχα πει. Έχασα και την άλλη μου τη γιαγιά τη Δήμητρα, που πήρα το όνομά της… Δεν τον έχουν τελειώσει τον τάφο και δεν έχει μπει φωτογραφία. Και γράφει πάνω Δήμητρα Αλεξανδράκη ετών 83. Μόλις το είδα κάπως μου ήρθε. Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις το όνομα και το επίθετό σου ακριβώς στην ταφόπλακα. Ήταν κάπως περίεργο» είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν είναι τσάντα ο σύντροφός μου για να σας τον δείξω»!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, ο οποίος ωστόσο έχει επιλέξει να απέχει από τη δημοσιότητα.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να μάθουν ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Η ίδια ωστόσο σέβεται την επιθυμία του αγαπημένου της, ο οποίος θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H Αλεξανδράκη έκανε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τον σύντροφό της.

Εκείνη ιδιαίτερα εκνευρισμένη ξέσπασε εναντίον όλων όσων κρίνει πως δεν σέβονται το δικαίωμα του συντρόφου της για ιδιωτικότητα.

«Σας παρακαλώ πάρα -μα πάρα- πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου;

Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε με πολύ αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.

Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε το σχετικό βίντεο.

Στο βίντεο έντονα ενοχλημένη ανέφερε: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή.

Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε;

Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».