Μίλτος Μακρίδης: «Άνευ υποβολείου, δεν θα μπορούσε να πει το ονοματεπώνυμό του»

Συντάκτης: Newsroom

12 Σεπτεμβρίου 2022 14:09

Ο Μίλτος Μακρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN και ρίξε τα καρφιά του κατά ενός πολύ γνωστού τηλεοπτικού προσώπου.

Ο Μίλτος Μακρίδης δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση για εναν πρωτοκλασάτο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να μιλήσει στον αέρα αν δεν είχε κάποιον να του τα λέει στο αυτο

«Παιχνίδι καθημερινό, είναι γνωστό ότι μπορώ να κάνω καλύτερα από πολλούς από αυτούς που βγαίνουν σήμερα στην τηλεόραση. Να τα λέμε κι αυτά, δεν είναι κακό.

Εγώ αν ήταν να κάνω καριέρα με ότι έβγαινε από το στόμα μου να μου το είχαν πει από το ακουστικό μου, θα είχα πηδήξει από το παράθυρο, κυριολεκτικά.

Δεν θα το δεχόμουν στη ζωή μου ποτέ. Σκέψου να έχεις κάνει μια καριέρα 15-20 χρόνων έτσι και να θεωρείσαι πρώτη μούρη στο Καβούρι.

κόσμος λέει “αχ τι καλός που είστε” και ξέρουμε εμείς από πίσω ότι άνευ υποβολείου, δεν θα μπορούσε να πει το ονοματεπώνυμό του».

Φυσικά η συζήτηση τελειώνεις εκεί αφού η Μπέτυ Μαγγίρα δεν ρώτησε τον παρουσιαστή σε ποιον αναφέρεται και η συζήτηση πήγε παρακάτω.