Ζακ Έφρον: Πάσχει από αγοραφοβία – «Απλώς δεν βγαίνω πλέον έξω»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Ενός κακού, μύρια έπονται κι αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τον ηθοποιό Ζακ Έφρον, ο οποίος αποκάλυψε ότι πέρασε κατάθλιψη, ενώ έχει και αγοραφοβία με συνέπεια να μη βγαίνει από το σπίτι του.

Ο γνωστός ηθοποιός Ζακ Έφρον σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο «Baywatch».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα διουρητικά που κατανάλωνε προκειμένου να αποκτήσει «στεγνό» σώμα όπως απαιτούσε ο ρόλος του στη σειρά.

Ο Έφρον δεν δίστασε να μιλήσει και για τις κρίσεις αγοραφοβίας από τις οποίες υποφέρει με συνέπεια να έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητά του.

«Απλώς δεν βγαίνω έξω», είπε ο Έφρον. «Άνθρωποι σε μεγάλες ομάδες, μου πυροδοτούν την αγοραφοβία μου» πρόσθεσε.

Όπως είπε, το γεγονός ότι δεν έβγαινε τον έκανε να ρίξει όλη τη βαρύτητα στη δουλειά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνει γυρίσματα μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα.

«Άρχισα να έχω αϋπνίες και έπεσα σε μια πολύ άσχημη κατάθλιψη, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυσκολεύτηκα πολύ», δήλωσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Απλώς δεν ένιωθα υγιής, το αισθανόμουν στο σώμα μου. Δεν ήμουν ζωντανός, ήμουν βαλτωμένος και βαρύς».

Όπως επισήμανε το περιοδικό «Men’s Health» σε δημοσίευμά του, πολλές είναι οι διασημότητες, οι οποίες κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει ότι υποφέρουν από αγοραφοβία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Κιμ Μπέισινγκερ και ο Ντόνι Όζμοντ.

Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ευρέως κατά το 2013 σχετικά με αισθητική επέμβασή του.

Ο Έφρον κατέστησε σαφές ότι εκείνη τη χρονική περίοδο είχε ατύχημα με συνέπεια να σπάσει το σαγόνι και έπρεπε να κάνει φυσικοθεραπείες για να αναρρώσει.

«Αν άκουγα τη γνώμη των άλλων για μένα στο βαθμό που μπορεί να νομίζουν ότι κάνω, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά», είπε ο Έφρον υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε πλαστική στο σαγόνι του.