Κατερίνα Καινούργιου: Προξενιό on air από τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:00

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος, ο οποίος μίλησε για τη βάφτιση των εγγονών του που θα γίνει το Σάββατο στη Μύκονο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να της κάνει προξενιό!

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος.

Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά.

Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα», της είπε ο Τανιμανίδης.

Από την πλευρά της, η Καινούργιου απέφυγε να απαντήσει…

Από εκεί και πέρα, τα βρήκαν στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από τον απίστευτο καυγά μέσω των εκπομπών τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου για να λύσουν τις διαφορές τους ύστερα από τις αναφορές τις δεύτερης στην γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη, ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε», δήλωσε από την πλευρά της η Καινούργιου.

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά.

Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε», είπε με τη σειρά της η Τσιμτσιλή.

Πλέον, μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν, οι σχέσεις των δύο παρουσιαστριών έχουν αποκατασταθεί πλήρως.