Καίτη Γαρμπή για τους τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός»

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:32

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ και απάντησε για τους προκλητικούς στίχους των τραπερς.

Για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια της και εξέφρασε την άποψή της για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο ύστερα και από την αύξηση του “φαινομένου” των τραπερς

«Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος. Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια»

Η ίδια μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει αν αυτά που λέει ενοχλούν κάποιους και δεν θα σταματήσει να εκφράζει την ά1ποψη της ελεύθερα.

“Το να λέω την άποψή μου στο Τwitter μέχρι τώρα δεν έχει κανένα κόστος. Δεν θα πάψω να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ το Twitter το λατρεύω, μου αρέσει αυτή η σπιρτάδα που έχει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι, δεν θέλω να τα έχω καλά με όλους. Και αφού δεν με ενδιαφέρει αυτό, όταν πιστεύω ότι το δίκιο είναι αυτό και πρέπει να το καταθέσω θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει.

Τα πράγματα που λέω στο Twitter είναι τόσο απλά, μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν το κάνει κανείς άλλος. Γιατί οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Ζούμε σε αυτήν την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, καυτά θέματα. Τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούργιο μας τραγούδι; Δεν είναι πολύ εγωιστικό; Για μένα το σωστό είναι να παίρνουμε θέση σε αυτά που συμβαίνουν, έχουμε γνώμη, άποψη. Αυτά που συμβαίνουν είναι τρομακτικά, δεν μπορώ να κάθομαι να σκέφτομαι μόνο και να μιλάω μόνο για τη δουλειά μου. Δεν είμαι αυτή”.