Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Νέο επεισόδιο, τα βρήκαν στο Τμήμα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Σεπτεμβρίου 2022 08:24

Ένα ακόμη επεισόδιο τάραξε την…εκρηκτική σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, οι οποίοι πάντως στο τέλος τα βρήκαν στο αστυνομικό Τμήμα!

Ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη είχαν νέο διαπληκτισμό λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη του πρώτου έπειτα από καταγγελία της δεύτερης για ξυλοδαρμό και την επανασύνδεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καυγάδισαν το απόγευμα της Τρίτης με συνέπεια να καταλήξουν στο αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

Εντούτοις, δεν δόθηκε συνέχεια και δεν κατατέθηκε μήνυση από καμία πλευρά. Και αυτό επειδή κατά διάρκεια της παραμονής τους στο τμήμα τα βρήκαν.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούλιο ο Αδαμαντίδης κατηγορήθηκε από την Κίρκη, για ξυλοδαρμό. Η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί.

Πρόσφατα μάλιστα, μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε» τόνισε ο Αδαμαντίδης.

Η Κίρκη είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».

Το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει βραδινή έξοδο γεγονός που προκάλεσε σχόλια από πολλούς έπειτα από όσα είχαν προηγηθεί ανάμεσά τους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του φάνηκε τότε πως είχαν αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές και τη σκληρή αντιπαράθεση.

Είναι προφανές πως δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εκείνο το βράδυ, ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται να έχει βγει για φαγητό με την παρέα του.

Ανάμεσά τους βρίσκονταν ο Αδαμαντίδης και η Κίρκη. Κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον και έδειχναν χαλαροί. Αμφότεροι είχαν στρέψει το βλέμμα τους προς τον φακό, ενώ εκείνη ακουμπούσε το χέρι της στον ώμο του.