Θέμης Αδαμαντίδης: Αποκαλύπτει τι έγινε στο νέο περιστατικό με την σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 11:47

Δηλώσεις έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης για το νέο περιστατικό με την σύντροφό του που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα με τον ίδιο να αποκαλύπτεται τελικά έχει συμβεί.

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκαλύπτοντας τι έχει συμβεί τελικά με τη σύντροφό του και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ότι ήταν και πάλι σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων ήταν από έναν έντονο καβγά.

Ο τραγουδιστής από την μεριά του ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα και πως τίποτα από όλα αυτά που γράφτηκαν τυλίχθηκαν τελευταίες ώρες δεν είναι αληθή.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι.

Ό,τι και να έχει γραφτεί θα πρέπει να το λάβω υπόψιν μου και να κάνω κι εγώ κάποιες ενέργειες γιατί δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα, δεν θα κάτσω να απασχολήσω τον κόσμο με κάτι που δεν υπάρχει».

Να θυμίσουμε ότι από εχθές κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφος του Βαρβάρα Κίρκη βρέθηκαν εκ νέου σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων ύστερα από έναν άγριο καυγά ανάμεσα τους χωρίς όμως να ανταλλάξουν μηνύσεις.

Την τελευταία φορά που κατέληξε ο Θέμης Αδαμαντίδης ενώπιον του εισαγγελέα μετά από την μήνυση που κατέθεσε η σύντροφος του για τον άγριο ξυλοδαρμό της